top of page
Vaccinatie

Blog

Realistisch Nieuws Blog
Vaccinatieschade en oversterfte

Vanaf het begin van de 'pandemie' houden wij de vaccinatiebijwerkingen en vaccinatiedoden bij van een groot aantal Westerse landen. Sinds het begin van de vaccinatiecampagnes is er in diezelfde Westerse landen ook een tot nog toe onverklaarbare oversterfte geconstateerd.

 

Zowel Pieter Omtzigt als Forum Voor Democratie hebben hierover half december 2021 vragen gesteld in de 2e Kamer en een debat aangevraagd.​ In dit artikel leest u meer over onze eigen bevindingen van de afgelopen 12 maanden sinds de start van de vaccinaties!

 

Vaccinatieschade 

Zoals vermeld houden wij sinds het begin van de pandemie de vaccinatieschade zoals bijwerkingen en vaccinatiedoden nauwlettend in de gaten. Op onze Twitter timeline is terug te lezen wat we hierover hebben gemeld in de afgelopen 12 maanden.

We baseren onze cijfers voor de onderstaande landen op: Het Lareb, RIVM en het CBS (NL), VAERS en CDC (VS), NHS (UK) en voor Europa raadplegen we de Europese Databank (EU). Voor extra cijfers en of een second opinion raadplegen we Our World In Data die dagelijks alle cijfers bijhouden voor alle landen in de wereld alsmede die van de hele wereld. Daarnaast hebben natuurlijk onze eigen bronnen in de vorm van Artsen, Verplegers, GGD personeel, Ambulancebroeders, Begrafenisondernemers en natuurlijk heel veel Media kanalen.

 

Wat heel erg belangrijk is om te weten, is dat overheden en instanties die vaccinatieschade bijhouden wereldwijd zijn overeengekomen dat slechts tussen de 1 en 10% wordt gemeld (gemiddeld dus 5%). Waarom dit is vinden wij onbegrijpelijk aangezien wij van mening zijn dat iedere burger recht heeft om te weten hoeveel vaccinatieschade er ontstaat door een bepaald vaccin. Overigens heeft deze afspraak niets met Covid te maken, die geldt al langere tijd. De onderstaande cijfers zijn dus meldingen van tussen de 1% en 10%.

Hieronder onze bevindingen v.w.b. vaccinatiedoden en bijwerkingen (stand t/m 30 november 2021).

VACCINATIE DODEN TUSSENSTAND:

Nederland: 1.546 doden (dit is hoger dan Lareb meldt, omdat een Burgerinitiatief heeft ontdekt dat ze +/- 1.000 doden achterhielden)

EU: 36.257 doden

UK: 7.114

VS: 54.668 doden

Israël: 6.331 doden

 

GEWONDEN/BIJWERKINGEN:

NL: 126.594

EU: 3.244.052

VS: 900.334

UK: 812.499

Oversterfte 

Zoals iedereen waarschijnlijk al in de media heeft meegekregen is er op dit moment in de hele wereld een oversterfte van tussen de 4 en 10%. Die oversterfte is onderzocht en blijkt niet te komen door corona of de griep. Wat het dan wel is wordt onderzocht en zowel Pieter Omtzigt als het Forum Voor Democratie hebben hierover vragen gesteld in de 2e Kamer en er is een debat over aangevraagd.

Natuurlijk ligt het redelijk voor de hand om de oversterfte toe te kennen aan de vaccinaties aangezien de oversterfte gelijk oploopt met de start van de vaccinatiecampagne. Echter zou het natuurlijk ook heel goed mogelijk zijn dat de oversterfte wordt veroorzaakt door uitgestelde zorg. Vele diagnoses zijn niet of later gesteld, vele kankeronderzoeken uitgesteld etc. 

Uiteraard zullen wij via al onze bronnen dit nauwlettend in de gaten houden en hier melding van maken zodra er meer informatie bekend is. Het meest actuele nieuws hierover vind je op ons Twitter kanaal (en overige kanalen zoals GETTR en GAB).

Onderzoek onder begrafenisondernemers

Uit ons eigen onderzoek onder begrafenisondernemers is gebleken dat er juist nu een oversterfte is, terwijl die er in 2020 niet was! Allen gaven aan dat corona in 2020 niet heeft gezorgd voor extra drukte, maar dat alle draconische maatregelen zoals afstand houden en een beperkt aantal mensen die begrafenissen en crematies mochten bijwonen voor extra drukte hebben gezorgd in zowel voorbereiding, begeleiding en handhaving daarvan.

Op dit moment geven begrafenisondernemers zowel in Nederland als in diverse andere landen (zoals de UK) aan de drukte niet meer aan te kunnen. Vele berichten hiervan zijn inmiddels ook tot de MSM doorgedrongen. Gezien de lopende onderzoeken kan hier op dit moment geen definitieve conclusie over getrokken worden.

Oversterfte en vaccinaties, wat blijkt uit de data?

De data die Pieter Omtzigt heeft gebruikt om kamer vragen mee te stellen is gemaakt door Ronald Meester en Wouter Akema. Een interview met deze beide heren is op 26 december 2021 gedaan door De Nieuwe Wereld!

Deel dit artikel

Heb je vragen? Vul dan aub ons contactformulier in!

bottom of page