top of page
Vrouw met laptop

Blog

In onze Blog artikelen schrijven we over uiteenlopende onderwerpen benaderd vanuit een realistisch perspectief en met gezond verstand!

Blog Klimaat hysterie.jpg

KLIMAAT HYSTERIE
IS DAT WEL TERECHT

Volgens de klimaat experts wordt het steeds warmer in Nederland, met warmere zomers en mildere winters.

 

Er zullen straks palmbomen groeien aan onze kust en de zeespiegel zal 18 meter stijgen. Dat is zo ongeveer de klimaat hysterie die iedere dag de media overstroomt.

Wij houden de temperaturen binnen Nederland sinds 2010 zelf bij (bron KNMI en De Bilt) en daaruit blijkt in ieder geval voor Nederland dat de hysterie niet terecht is.

Euro

SPAARGELD VERDAMPT DOOR INFLATIE

In november van 2021 was de inflatie in Nederland alleen al 5,2%. In combinatie met de zeer lage rente stand (en zelfs 0% rente op uw betaal- en spaarrekening) betekent dit dat uw spaargeld in één maand tijd 4,7% minder waard is geworden.

Tel daarbij op de enorme stijging van brandstof, energie en voedselprijzen van soms 10 tot 40% en uw spaargeld verdampt harder dan u ooit zal kunnen sparen.

Hoe dit allemaal zover heeft kunnen komen leest u in dit artikel.

Vaccinatie

VACCINATIESCHADE EN OVERSTERFTE

Vanaf het begin van de 'pandemie' houden wij de vaccinatiebijwerkingen en vaccinatiedoden bij van een groot aantal Westerse landen.

 

Sinds het begin van de vaccinatiecampagnes is er in diezelfde Westerse landen ook een tot nog toe onverklaarbare oversterfte geconstateerd.

Zowel Pieter Omtzigt als Forum Voor Democratie hebben hierover vragen gesteld in de 2e Kamer en een debat aangevraagd.

In dit artikel leest u er meer over.

Groene stroom blog_01.jpg

DE GROENE STROOM FABELTJES

Als energie leveranciers u vertellen dat u thuis 100% groene stroom geleverd krijgt, is dit een fabeltje.

 

In Nederland komt namelijk totaal slechts 18% (22 miljard kWh) uit groene stroom. Groene stroom bestaat overigens uit Windenergie, Zonnepanelen èn Biomassa.

Uit wind en zon komt totaal in heel Nederland slechts 4%. Van het totaal van 18% groene stroom komt dus 14% van Biomassa centrales, en die zijn niet bepaald ‘groen’ te noemen

Verzekeringsagent

AOV VERZEKERING ZZP-ERS EN FREELANCERS

Al jaren wordt erover gesproken, de AOV verzekering voor ZZP-ers, Eénmanszaken en Freelancers. Uit onderzoek blijkt keer op keer dat slechts 20% van deze inmiddels grote groep van naar schatting 1 miljoen mensen een AOV verzekering heeft afgesloten.

De voornaamste reden om het niet te doen is eenvoudig: "Het is te duur". De overheid wil iets doen aan de lage deelname door een verplichting in te stellen voor het afsluiten van een AOV verzekering, maar is dat wel zo'n goed idee?

Bord afstand houden

HET GEVOERDE CORONABELEID

Vele experts uit allerlei vakgebieden lieten al hun licht schijnen over het gevoerde coronabeleid, virologen, epidemiologen, immunologen, maar ook economen, filosofen, artsen, journalisten en natuurlijk de mensen die direct getroffen werden door dit beleid.

Nooit eerder vertoonde draconische maatregelen zoals het inperken van vrijheden en het verplicht sluiten van bedrijven en scholen werden zonder pardon ingevoerd.

De impact die dit heeft is enorm. In dit artikel gaan we daar verder op in.

 

Heb je suggesties voor onderwerpen, of heb je zelf een interessant blog artikel geschreven, mail het ons:

info@realistischnieuws.nl

bottom of page