top of page

Opinie

Realistisch Nieuws opinie

Hieronder vind je onze opinie over diverse onderwerpen

Het vaccineren

BOOSTERPRIKKEN NIET ZO IN TREK

Volgens het coronadashboard van de Rijksoverheid zijn er slechts 45% boosterprikken gezet (stand t/m 9 januari 2022).

Dat is dus 45% van alle volwassenen boven de 18 jaar die al eerder twee prikken hebben gehad.

Als je kijkt naar de bevolkingspiramide van het CBS over 2021 dan zie je dat zo’n 13,3 miljoen mensen al een afspraak hebben kunnen maken. Van die 13,3 miljoen was zo’n 62% al 2 x gevaccineerd, dus zo’n 8,2 miljoen volwassenen. En daarvan is bij 45% de booster gezet. De booster is dus bij zo'n 3,7 miljoen mensen gezet.

Aardeprojectie

DE OMGEDRAAIDE WAARHEID

Wie al langer ‘wakker’ is weet en voelt dat er al vele jaren “iets niet klopt”. De besluitvorming lijkt telkenmale totaal onlogisch en voelt continu als de “omgedraaide waarheid”.

 

En dat laatste is dan ook precies waar wij ons de laatste jaren in bevinden.

We hebben alle zaken die de wenkbrauwen hebben doen fronsen de afgelopen decennia eens voor u op een rij gezet. En misschien ontbreken er nog een aantal, maar het is hoe dan ook schokkend om weer terug te lezen, en het doet herinneringen opborrelen van de enorme commotie die erover was en die allen verstompt lijken in een bodemloze put.

Kernreactor

DE WAARHEID OVER KERNENERGIE

Sinds de jaren 60 wordt er heel veel negatieve propaganda verspreid over kernenergie. Zo is er gelogen over het afval, de kosten en de effectiviteit van kernenergie en zijn problemen met kerncentrales uit het verleden uit hun verband gerukt en 'misbruikt' om kernenergie bewust in een kwaad daglicht te stellen.

Ook de rol van klimaatwetenschappers is uiterst dubieus te noemen aangezien kernenergie feitelijk gezien het meest effectief is om de door hun voorspelde opwarming van de aarde tegen te gaan. In dit opinie stuk gaan we dieper in op de leugens over kernenergie.

Graafmachine bewegende opent bos

DE ONZIN VAN BIOMASSA CENTRALES

Sinds het Parijs akkoord en de "green deal" van Frans Timmermans is er een opkomst van het gebruik van Biomassa en de bouw van nieuwe Biomassa centrales. Biomassa zou alleen bestaan uit afvalhout, zoals afgebroken takken, oude pallets en resthout uit bv. de meubelindustrie. 

 

Maar iedereen die weleens een open haard heeft zien branden weet natuurlijk hoe ontzettend snel hout verbrand.

 

In dit artikel lees je alles over de zin en onzin van Biomassa.

Gasmeter.jpg

IS DE SLIMME METER WEL ZO SLIM

Inmiddels hangt de 'slimme meter' al bij zo'n 55% van alle Nederlandse huishoudens. Maar is de slimme meter wel zo slim?

Uit onderzoek is gebleken dat er nogal wat problemen zijn gerezen met de slimme meters die we in dit opinie stuk allemaal zullen behandelen.

  1. Meters meten meer dan de oude meters

  2. De radiofrequentie vervalt wellicht

  3. Meters zijn minder deugdelijk

Wie heeft er nu precies baat bij de slimme meters en waarom worden ze zo enorm gepusht door de netwerk beheerders?

 

Heb je suggesties voor onderwerpen, mail het ons:

info@realistischnieuws.nl

bottom of page