top of page
Nieuws camera's

Realistisch Nieuws Video's

Realistisch Nieuws Video
Interessante Video's van diverse andere media kanalen
 

5 DECEMBER 2022

DIED SUDDENLY

Deze documentaire is een 'must see'.
Hij is Nederlands ondertiteld door CommonSenseTV en op Rumble gezet. Wij wilden je deze documentaire natuurlijk niet onthouden en hebben daarom hier een 'embed' geplaatst!

1 DECEMBER 2022

SAFE & EFFECTIVE:  2ND OPINION

Interessante documentaire via Blckbx.tv van Filmmaker Mark Sharman, eerder werkzaam bij BBC en Sky, laat verschillende slachtoffers van vaccinatieschade aan het woord. Hun leven staat totaal op zijn kop sinds de injectie.

30 SEPTEMBER 2022

GEOPOLITIEKE DUIDING

In deze video geeft Karel van Wolferen een glasheldere geopolitieke duiding over de Nordstream sabotage en de oorlog in Oekraïne. U kunt lid worden van het blad Gezond Verstand, kijk voor info op: www.gezondverstand.eu

1 JANUARI 2022

BOODSCHAP VOOR 2022

Realistisch Nieuws wenst iedereen een fijn en gezond 2022!! Blijf sterk, hou je rug recht, blijf ongevaccineerd en probeer je familie, vrienden en collega's te overtuigen om mee te strijden voor de vrijheid!! Op naar the Great Awakening!!

25 DECEMBER 2021

WIJ GAAN WINNEN

Duncan Robles en Laura Hos die je in deze aflevering van Café Weltschmerz Next een realistisch maar strijdbaar beeld geven van de stand van zaken eind 2021 met een vooruitblik naar 2022. Een zeer hoopvolle video!

23 DECEMBER 2021

BOOSTERS VERGEREN SITUATIE

In deze video van Blckbx TV zie je een interview van Flavio Paquino met Geert vanden Bossche (viroloog, immunoloog en epidimioloog) over de vaccins en wat de boosters voor negatieve effecten teweeg brengen.

16 DECEMBER 2021

INTERVIEW MET EWALD ENGELEN

Interessant interview met  hoogleraar financiële geografie en publicist Ewald Engelen bij De Nieuwe Wereld over het ontbreken van kritische geluiden uit wetenschappelijk intellectuele hoek.

15 DECEMBER 2021

FVD STRIJD VOOR DE VRIJHEID

 

Pepijn van Houwelingen van Forum voor Democratie stelt de vaccinatiedwang en het ontnemen van vrijheden aan de kaak in de Tweede Kamer en confronteert minister Hugo de Jonge.

10 DECEMBER 2021

BEKIJK ONZE VIDEO

In deze video nemen we je mee naar de nieuwe wereld, zonder experimentele vaccinaties en totale controle. Stop met vechten tegen de oude wereld en bouw mee aan onze nieuwe toekomst!

23 JUNI 2020

FLAVIO EN ERWIN KOMPANJE

Een werkelijk prachtig en ontroerend interview van Flavio Pasquino met Klinisch Ethicus van het Erasmus MC in Rotterdam Erwin Kompanje. De inhoud van dit interview staat eind 2021 nog altijd fier overeind!

3 FEBRUARI 2020

FVD JOURNAAL

Forum voor Democratie gaat wekelijks op YouTube een journaal uitzenden van de belangrijkste nieuwsfeiten van de week ervoor. Tevens wordt er aandacht besteed aan FVD nieuws en events. Bekijk hier de eerste aflevering.

29 JANUARI 2020

ONTBREKENDE WETGEVING

 

Afgelopen zondag sprak Minister Dekker bij WNL op Zondag over het feit dat er geen straf staat op het ontsnappen uit de gevangenis?! Onze rechters demonstreren in toga in Polen, maar waarom hebben ze hier de politiek nooit op aangesproken?

29 JANUARI 2020

EU TAXES KOMEN ERAAN

Stephan van ons bevriende YouTube kanaal 'Sanity 4 Sweden' had deze week een interessante video over een speciale EU belasting die ervoor moet gaan zorgen dat wij behalve nationale belasting ook direct belasting gaan betalen aan de EU!

29 JANUARI 2020

NIGEL FARAGE OVER BREXIT

Nigel Farage gaf op 29 januari 2020 een geweldige laatste speech in het Europees Parlement alvorens de UK op 31 januari de EU verlaat. De reactie van de voorzitter over het verwijderen van de nationale vlaggetjes was weer veelzeggend!

31 OKTOBER 2019

KRITIEK OP KLIMAATBELEID

Sieb Wynia spreekt op Café Weltschmerz over het feit dat steeds meer wetenschappers zich uitspreken tegen het klimaatbeleid van ons kabinet en wat voor taboe daarop helaas nog altijd rust vanwege politieke correctheid.

24 SEPTEMBER 2019

TRUMP'S SPEECH AT UN

President Trump gaf in september een geweldige speech bij de United Nations ten overstaan van alle grote wereldleiders. Hij sprak erover dat globalisme achterhaald is en dat het de tijd is voor soevereine natie staten.

26 JUNI 2019

LONDON IS A SH*THOLE

 

Paul Joseph Watson toont in deze video aan wat er allemaal mis is met Londen. Sinds het aantreden van burgemeester Kahn zijn de misdaadcijfers enorm gestegen en is criminaliteit aan de orde van de dag.

5 FEBRUARI 2019

GEERT WILDERS VS ROB JETTEN

Geert Wilders sprak deze week in de Tweede Kamer tijdens een debat over milieu en het klimaat Rob Jetten aan over zijn vlieggedrag dat komt van  zijn eigen Instagram Account waaruit blijkt dat hij zelf de halve wereld over vliegt!

 

Heb je vragen? Vul dan aub ons contactformulier in!

bottom of page