top of page
Het vaccineren

Opinie

Realistisch Nieuws opinie
Opkomst boosterprikken slechts 45%

Boosterprikken niet zo in trek | Realistisch Nieuws

11 JANUARI 2022

BOOSTERPRIKKEN NIET ZO IN TREK

Opkomst Boosterprikken slechts 45%

Volgens het coronadashboard van de Rijksoverheid zijn er slechts 45% boosterprikken gezet (stand t/m 9 januari 2022).

(bekijk de laatste stand op het corona dashboard van de Rijksoverheid)

Dat is dus 45% van alle volwassenen boven de 18 jaar die al eerder twee prikken hebben gehad.

Als je kijkt naar de bevolkingspiramide van het CBS over 2021 dan zie je dat zo’n 13,3 miljoen mensen al een afspraak hebben kunnen maken. Van die 13,3 miljoen was zo’n 62% al 2 x gevaccineerd, dus zo’n 8,2 miljoen volwassenen. En daarvan is bij 45% de booster gezet. De booster is dus pas bij zo'n 3,7 miljoen van de al 2 x gevaccineerde mensen gezet. 55% van alle gevaccineerden heeft de booster dus nog niet genomen!

Overheid en GGD gingen razendsnel door de geboortejaren heen
Wij melden al sinds 24 december 2021 dat de boosterprikken niet zo in trek zijn. Dat kon je namelijk zien aan het aantal geboortejaren dat in hoog tempo werd uitgenodigd om een afspraak te maken. Op 24 december 2021 waren ze bij geboortejaar 1966 (iedereen van 55 jaar en ouder was toen al uitgenodigd), en op 4 januari 2022 waren ze al bij geboortejaar 2003 waarmee iedereen van boven de 18 al een uitnodiging heeft ontvangen en al de kans heeft gehad om een afspraak te maken. De groep tussen geboortejaar 1966 en geboortejaar 2003 betreft totaal zo’n 8,5 miljoen mensen.


Natuurlijk zullen er de komende weken nog mensen de boostershot gaan halen. Echter op dit moment is er niet veel animo, anders had de overheid nooit binnen 11 dagen 8,5 miljoen mensen uitgenodigd. Want stel dat die allemaal graag de booster hadden willen hebben dan konden ze dat onmogelijk verwerken, met alle negatieve gevolgen van dien aangezien mensen hierover dan gaan klagen en dit de media zou halen. Als het echt storm had gelopen, dan had de overheid de mensen natuurlijk in batches uitgenodigd van bv. 500.000 per week, omdat ze ongeveer ook in dat tempo prikken. Het feit dat ze dus al heel snel meerdere geboortejaren hebben opgeroepen, is een signaal dat de opkomst laag was, anders hadden ze immers vol gezeten met afspraken.

 

Hugo de Jonge meldde op 3 januari 2022 bij RTL Nieuws dat er een hogere opkomst nodig is, wat onze bevindingen op dat moment uiteraard exact bevestigde! Ook Nieuwsuur zond later die week een item uit over een grote XXL-priklocatie in Leeuwarden waar 10.000 prikken per dag kunnen worden gezet en waar maar 100 mensen per dag komen.

Het groene vinkje vervalt zonder booster per 1 februari 2022
Op 3 januari 2022 is bekend geworden dat iedereen vanaf 1 februari 2022 zijn groene vinkje in de QR-code verliest wanneer ze de booster niet hebben. De mensen waarvan het groene vinkje vervalt, zullen vanaf dan weer als ongevaccineerd worden gekenmerkt en behandeld (dus geen toegang meer tot horeca etc.). De groep ongevaccineerden zal dus toenemen. Dit verklaart natuurlijk wel de enorme druk die op mensen wordt gelegd en de massale vaccinatie propaganda die dagelijks over de mensen wordt heen gestort. Ook het dreigen met het verliezen van vrijheden en grondrechten, wat de overheid continu doet, is hier onderdeel van! Overigens zal de booster conform Europese regelgeving (op dit moment) maximaal 9 maanden geldig zijn (na inentingsdatum).

Hugo de Jonge kondigt nog 3 boosterprikken aan
Hugo de Jonge bracht op 21 december 2021 officieel in de media naar buiten dat de huidige boosterprik niet werkt tegen de Omicron variant (meestal wordt een vaccin pas aangepast als de variant bekend is, tegen de tijd dat de variant is uitgeraasd komt het vaccin op de markt, zo werkt het al 75 jaar met de griepprik, het loopt altijd achter de feiten aan). Ook kondigde hij aan dat er in 2022 nog twee extra boosterprikken zullen volgen, en in 2023 nog één. Door dit gegeven denken wij ook dat de geldigheid van een prik zal worden teruggebracht naar 6 maanden, dit is in een aantal Europese landen ook al het geval.


Totaal dus 6 prikken voor een virus dat volgens de World Health Organization niet dodelijker is dan de gemiddelde griep met een gemiddelde wereldwijde IFR van 0,15% (gemiddelde wereldwijde griep IFR is 0,16%). Corona is dus voor 99,85% van de bevolking totaal ongevaarlijk!

 

Diederik Gommers zei op 30 december 2021 in een uitzending van De Nieuwskamer (herhaald door De Balie) dat Covid “peanuts” is, en voor de meeste mensen totaal ongevaarlijk. 

De risicogroepen zijn vanaf dag één bekend
In diezelfde uitzending van De Balie op 30 december 2021 meldde Peter van der Voort (arts, hoogleraar, intensivist en hoofd IC van drie ziekenhuizen) dat de risico groep van mensen die Covid-19 kunnen krijgen al heel erg lang bekend is, namelijk:

  • Hoge leeftijd (veelal 83+)

  • Te hoog BMI (obesitas)

  • 1 tot 3 onderliggende zware aandoeningen

  • Meer mannen dan vrouwen

Ook zei hij in dezelfde uitzending dat de kans dat iemand onder de 30 op de IC beland met Covid zo goed als nihil is!

Met andere woorden, als we de risico groep zouden beschermen, dan kan de rest van de samenleving weer gewoon normaal doen. Maar dat past natuurlijk niet in de plannen van The Great Reset, Build Back Better en Agenda 2030. En voor wie (nog) niet weet wat hiermee bedoeld wordt, er is op internet mega veel materiaal te vinden, maar ook wij zullen er binnenkort meerdere artikelen over schrijven.

Vertrouw op uw intuïtie, want die klopt meestal gewoon

Wat ons betreft: hou uw rug recht, blijf ongevaccineerd en blijf strijden voor onze vrijheid. Iets wat ze zo graag in u en uw kinderen willen spuiten is bij voorbaat verdacht, net zoals het feit dat de vaccin producenten bij de rechter hebben afgedwongen dat er 75 jaar lang geen publicaties naar buiten mogen komen over de vaccins en ze totaal gevrijwaard zijn van vaccinatieschade. Als u dus iets overkomt door de vaccins, is niemand hiervoor verantwoordelijk behalve uzelf! Ook verzekeringen beginnen zich in te dekken (check de kleine lettertjes)!

Vaccins zijn nog in experimentele fase en onder voorlopige goedkeuring
Vaccins zijn nog altijd in de experimentele fase en onder “voorlopige goedkeuring” van FDA en EMA. Dat is ook de reden dat alternatieve geneeswijzen zijn gedwarsboomd. Een voorlopige goedkeuring wordt namelijk alleen dan verstrekt wanneer er geen werkende alternatieven zijn. Zodra die er zijn, of zouden komen, dan mag het vaccin niet meer onder voorlopige goedkeuring worden toegediend!

Robert F. Kennedy Jr. bracht overigens deze week het bericht naar buiten dat indien het vaccin wel officieel wordt goedgekeurd (voor gebruik bij volwassenen), er wel een aansprakelijkheidsmogelijkheid zal zijn voor mensen om de producenten aan te klagen. Echter wanneer het vaccin ook officieel wordt goedgekeurd voor gebruik bij kinderen, dan vervalt deze aansprakelijkheidsclausule weer. Precies dat laatste maakt waarom vaccin producenten zoveel haast maken om kinderen te willen vaccineren, want als kinderen eenmaal gevaccineerd zijn nog onder de voorlopige goedkeuring, is de kans dat ze officiële goedkeuring krijgen heel veel groter. En na officiële goedkeuring van het vaccin voor gebruik in kinderen zijn ze daarna automatisch weer gevrijwaard van alle gevolgschade en aansprakelijkheid! Dat is volgens Robert F. Kennedy Jr. hoe de regels werken. Wees hiervan dus bewust!

Deel dit artikel

Heb je vragen? Vul dan aub ons contactformulier in!

bottom of page