top of page

Nine Eleven: Langs de lat van het ‘kritisch denken’


Nine Eleven: Langs de lat van het ‘kritisch denken’ is gemaakt door kunstenaar Michiel Molenaar. Het is een documentaire in twee delen waarin de maker het 'officiële verhaal achter 9/11" in twijfel trekt.


Ik ben er 110% van overtuigd dat het officiële verhaal niet klopt

“Ik ben er 110 procent van overtuigd dat het officiële verhaal niet klopt,” zegt Michiel Molenaar in de opening van deel 1. “Dat er mensen zijn die – nadat ik al mijn argumenten op tafel heb gelegd – niet tot dezelfde conclusie komen, vind ik zowel licht frustrerend als fascinerend.”


BLCKBX heeft beide delen uitgezonden

De beide delen van de documentaire zijn uitgezonden door BLCKBX TV en later ook op hun rumble kanaal geplaatst.


Bekijk de beide video's hieronder (deel 1 en 2)

(het zijn embedded video's vanaf het Rumble account van BLCKBX TV).


Als we nieuwe interessante content vinden over 9/11 zullen we dit toevoegen aan dit artikel.Ook Duitse Professor Ruppert twijfelt niet, dit was een gecontroleerde sloop

De Duitse professor Maximilian Ruppert van de Technische Hogeschool Ingolstadt is expert op het gebied van gecontroleerde sloop. Hij heeft in zijn leven al heel wat opgeblazen: schoorstenen, bomen, enzovoorts.


Hij zegt: “Het moet een gecontroleerde explosie zijn geweest. We wisten meteen dat ze gecontroleerd waren gesloopt.” Bekijk het hele interview met hem hieronder:


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page