top of page

Top 5 anti-corona songs


Veruit de meeste artiesten kozen de veilige kant en spraken zich niet uit over de grondrechten die massaal werden geschonden door overheden wereldwijd tijdens corona.


Laten we de echte helden eren

Er waren echter zowel in ons land als daarbuiten zeker wel artiesten die tijdens corona hun nek hebben uitgestoken door nummers op te nemen en uit te brengen die tegen het establishment ingingen en zich uitspraken over het schenden van grondrechten en kritiek leverde op de massa vaccinatie campagne.


Top 5 anti-corona songs

Wij vinden het belangrijk om deze, in onze ogen, grote helden alsnog te eren met onze Top 5 anti-corona songs. We tellen daarbij af van nummer 5 naar 1. Veel luisterplezier, zowel de teksten als de videoclips zijn uiteraard meer dan de moeite waard, hoewel zowel de teksten als de beelden wel enorm confronterend zijn en je mee terug voeren naar de twee meest vreselijke jaren sinds WOII, maar hopelijk zorgt het voor een gemeenschappelijk gevoel en bewustzijn van "dit nooit weer"... maar dit keer dus echt!!!


Nummer 5: Lova feat. Roger Davids - Fackcinatie


Nummer 4: Hi-Rez feat. Jimmy Levy - God over Government


Nummer 3: Mastah D - Word Wakker


Nummer 2: Killer Kamal - Vrije Wil


Nummer 1: Hi-Rez feat. Jimmy Levy - Welcome to the Revolution


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page