top of page

Transhumanisme, het eindspel (Laura Aboli)


Laura Aboli is Founder van UDIMAF.ORG (United Democratic International Movement for Awareness and Freedom).


Op haar website schrijft ze het volgende over zichtzelf:

"Ik ben altijd een zeer privépersoon geweest, nooit bijzonder actief op sociale media of openbare platforms. Ik ben een kluizenaar en ben het gelukkigst thuis met mijn kinderen. Maar onlangs voelde ik de drang om mijn mening te uiten, niet alleen privé (wat ik altijd heb gedaan) maar in het openbaar".


De website van Laura Aboli: https://www.lauraaboli.com/


4 Maanden geleden hield Laura Aboli een geweldige toespraak over transhumanisme, en de plannen van de globalistische elite en een aantal miljardairs onder aanvoering van het World Economic Forum en mensen als Yuval Harari, voor wat betreft het eindspel.


Ze zegt: Voor wie begrijpt wat het doel is, zijn alle besluiten die in de afgelopen decennia gemaakt zijn, ook veel makkelijker te begrijpen. Dan valt eigenlijk alles op zijn plek.


Transhumanism The Endgame

Hieronder vindt je de video Transhumanisme Het Eindspel (het is een 'embed' vanaf het Rumble account van PaulMarieRemiSamuel die de Nederlandse vertaling voor de video heeft gemaakt).Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page