top of page

3000% oversterfte in Nieuw-Zeeland sinds uitrol injecties


In Nieuw-Zeeland zijn overheidsdocumenten gelekt waaruit blijkt dat het meest gevaccineerde land ter wereld sinds de uitrol van de Covid vaccins te maken heeft met 3000% oversterfte!


Nieuw-Zeeland had onder leiding van de inmiddels afgetreden Jacinda Ardern te maken met de meest strenge maatregelen ter wereld zoals lockdowns, mondkapjes, testen, quarantaine kampen en verplichte vaccinaties voor mensen met essentiële beroepen zoals oa. zorgpersoneel. En niet te vergeten de immense druk vanuit de Mainstream Media.


Schrikbewind

Als gevolg van dit schrikbewind is de overgrote meerderheid van de Nieuw-Zeelandse bevolking gezwicht onder de druk vanuit de regering en daarom heeft maar liefst 95,8% van de bevolking van 12 jaar en ouder zich minimaal één keer laten vaccineren met de Covid mRNA injecties. 94,7% daarvan mag als volledig gevaccineerd worden beschouwd (2 of meer injecties).


Tienduizenden doden door de prikken

Liz Gunn, hoofd van NZ Loyal, waarschuwt dat tienduizenden inwoners van het land zijn gestorven aan de Covid-injecties.


Duizelingwekkende stijging oversterfte

Het aantal genoteerde doden sinds de uitrol van de Covid prikken kent een stijging van 3.203 procent ten opzichte van de cijfers van 2020. Duizelingwekkende cijfers!!


Oversterfte in Nederland

In Nederland weigert minister Ernst Kuipers nog altijd een grondig onderzoek naar de oversterfte laten uitvoeren... Ook in ons land is de oversterfte enorm sinds de uitrol van de vaccins!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page