top of page

Dr. Peter McCullough roept op te stoppen met kindervaccinaties!!


Dr. Peter McCullough roept op te stoppen met kindervaccinaties!! Als kinderen meerdere vaccins tegelijk krijgen, kan dat leiden tot neuropsychiatrische aandoeningen, waaronder ADHD, aspergersyndroom, autisme, allergieën, astma, atopisch eczeem en wiegendood!!


Dr. McCullough brengt een boodschap die alle ouders moeten horen

Het vaccinatieprogramma voor kinderen is niet wat we dachten, aldus McCullough. Het ziet er totaal niet goed uit. De Vaccine Injury Act uit 1986 geeft zelfs toe dat vaccins ‘onvermijdelijke schade’ met zich meebrengen.


Ongevaccineerde kinderen zijn een stuk gezonder

Vijf afzonderlijke onderzoeken tonen nu aan dat als kinderen op natuurlijke wijze leven, dus zonder vaccinaties, ze de beste resultaten hebben.


Autisme tsunami

Toen ik een kind was zei McCullough, was het percentage autisme één op de 10.000. Nu is dat één op de 36. Daarnaast zijn er ongeveer 200 gepubliceerde manuscripten waaruit blijkt dat het immuunsysteem ontregeld is.


Vele moeders vertellen ons dat het goed ging met hun kind tot het moment dat ze meerdere vaccinaties kregen, en toen ontwikkelden ze autisme. Die constateringen zijn vrijwel zeker correct. Maar we kunnen het niet aan één enkel vaccin koppelen, maar het ziet er in totaal niet goed uit. Deze autisme-epidemie is een tsunami.


Cocktail Vaccins

Dr. McCullough wijt de problemen vooral aan de cocktail vaccins, die vormen een opstapeling van vreemde stoffen waar kinderen slecht op reageren. Met name de toename van het aantal vaccins is uit de hand gelopen vind hij. Het zijn er eenvoudigweg teveel!!


Nederlandse kinderen krijgen tussen 0-14 jaar maar liefst 45 vaccinaties

In Nederland krijgen kinderen tussen de geboorte en hun 14e levensjaar inmiddels al 45 vaccinaties. De meeste daarvan krijgen ze toegediend in cocktails, en dat is nu precies hetgene waarvoor Dr. Peter McCullough hier waarschuwt!


Hierbij de link naar het rijksvaccinatieprogramma voor Nederlandse kinderen


Bekijk hieronder de video met het interview met Dr. McCullough

(originele tweet vanaf het X-account van The vigilant Fox)


Mazelen vaccin binnenkort ook op mRNA basis Volgens vaccin maker Bill Gates zal ook het mazelen vaccin voor kinderen binnenkort gebaseerd zijn op de experimentele mRNA techniek, dat voor het eerst 'ongetest' is gebruikt in mensen in het Covid vaccin en dat wereldwijd tot enorme vaccinatieschade en oversterfte heeft geleid.


Zie hieronder een video waarin Harmen Krul, 2e Kamer lid voor het CDA, zelfs rept over verplichte vaccins voor kinderen en dat we daarvoor dan maar een stuk vrijheid moeten inleveren... Je gelooft je oren niet wat dit soort mensen uitkramen!!


Daaronder als reactie (van X-account - Annetezegthetnr2) een video waarin Bill Gates uitlegt dat het mazelen vaccin voor kinderen binnenkort ook op mRNA basis zal zijn.Interessante Video van Café Weltschmerz over Kindervaccinaties

Pieter Stuurman ontvangt "Door Frankema", de oprichter van Stichting VaccinVrij en journalist van de Andere Krant "Ido Dijkstra". Onderwerp van gesprek zijn de kindervaccinaties tegen mazelen en kinkhoest en de mogelijke 'verplichting hiervan' waarover de overheid zinspeelt.Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), Facebook, YouTube, GETTR, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page