top of page

Aansprakelijkheids-clausule vaccin producenten


Vaccins zijn nog altijd in de experimentele fase en onder “voorlopige goedkeuring” van FDA en EMA. Dat is ook de reden dat alternatieve geneeswijzen zijn gedwarsboomd. Een voorlopige goedkeuring wordt namelijk alleen dan verstrekt wanneer er geen werkende alternatieven zijn. Zodra die er zijn, of zouden komen, dan mag het vaccin niet meer onder voorlopige goedkeuring worden toegediend!

Robert F. Kennedy Jr. (die zijn hele leven al strijd voor openheid van Big Pharma) bracht deze week het bericht naar buiten dat indien het vaccin wel officieel wordt goedgekeurd (voor gebruik bij volwassenen), er wel een aansprakelijkheidsmogelijkheid zal zijn voor mensen om de producenten aan te klagen. Echter wanneer het vaccin ook officieel wordt goedgekeurd voor gebruik bij kinderen, dan vervalt deze aansprakelijkheidsclausule weer.


Precies dat laatste maakt waarom vaccin producenten zoveel haast maken om kinderen te willen vaccineren, want als kinderen nog onder de voorlopige goedkeuring worden gevaccineerd, is de kans dat de vaccin producenten officiële goedkeuring krijgen heel veel groter. En na officiële goedkeuring van het vaccin voor gebruik in kinderen zijn ze daarna automatisch weer gevrijwaard van alle gevolgschade en aansprakelijkheid!


Dat is volgens Robert F. Kennedy Jr. hoe de regels werken. Wees hiervan dus bewust als u zichzelf of uw kinderen laat vaccineren!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page