top of page

Bill Gates lanceert 30 miljoen muggen ‘per week’


Bill Gates financiert met zijn Bill & Melinda Gates Foundation ‘s werelds grootste muggenfabriek, die 30 miljoen met bacteriën geïnjecteerde muggen ‘per week’ kweekt en ze vervolgens loslaat op het nietsvermoedende publiek, ‘zogenaamd om miljoenen levens te redden en te verbeteren’.


Muggen uit het laboratorium

In een bakstenen gebouw van twee verdiepingen hoog in Medellín (Colombia) werken wetenschappers in laboratoria waar miljoenen muggen worden gekweekt. 30 miljoen per week worden er losgelaten, dat is 1.560 miljoen per jaar, alleen al in Colombia??


Die gekweekte muggen laten ze vervolgens door het hele land vrij om te broeden met wilde muggen die volgens hun dengue en andere virussen zouden kunnen overbrengen. Zogenaamd om de bevolking van Colombia te beschermen. Maar is dit zo?? Of is dit weer een stiekem ontvolkingsplan van Bill Gates??


Florida (USA)

Onlangs werden er in opdracht van Bill Gates ook gemodificeerde muggen losgelaten in Florida, en wat bleek, plotseling stak malaria de kop op, een ziekte die daar al 20 jaar niet meer geconstateerd was. Lees er meer over in dit artikel.


Maar gelukkig heeft Bill Gates natuurlijk ook vaccins tegen malaria... en ja, in Florida waar de bevolking niet bepaald zat te wachten op corona vaccins en niet meedeed met maatregelen zoals lockdowns komt het verspreiden van nieuwe angst natuurlijk wel goed uit voor Bill, want vaccinatie dwarsliggers kunnen we niet hebben natuurlijk!!!


Klinkt als een horrorfilm

Het klinkt allemaal niet alleen als een horrorfilm, dat is het ook wat ons betreft. Niemand weet de lange termijn effecten van dit “gerommel met de natuur” en ook niet wat voor negatieve effecten dit heeft op het menselijk lichaam, want natuurlijk gaan er miljoenen mensen 'geprikt' worden door deze genetisch gemodificeerde muggen.


Daar komt bij dat Bill Gates door niemand is gekozen en dus heeft niemand er ooit voor gestemd dat er zomaar gemodificeerde muggen op de onwetende bevolking worden losgelaten.


Overheden wereldwijd zijn blijkbaar op de hoogte, want er worden in alle stilte vergunningen verleent en verzet ertegen komt er nooit!!


Bekijk de videoclip van Bill Gates hieronder!!


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page