top of page

CO2 is dat nu echt een probleem?


CO2 is dat nu echt een probleem, en hoe verantwoordelijk is de mens hiervoor?


De MSM staat dagelijks vol met hoe slecht CO2 wel niet is, en dat we er alles aan moeten doen om de hoeveelheid CO2 naar beneden te brengen op aarde.


De Feiten

CO2 is de bron van leven! Zonder CO2 zou de mens niet bestaan, mensen hebben CO2 nodig.


  • De gehele CO2 uitstoot op aarde is 0,04%

  • Mensen zijn verantwoordelijk voor 3% daarvan

  • Nederland stoot daarvan 0,38% uit


Het is dus niets van niets van niets!!


Zie hieronder de video waarin Alan Jones dit op nationale TV in Australië toelicht!De hele klimaatagenda is gebaseerd rondom CO2

De CO2 uitstoot zou de oorzaak zijn van Global Warming (de opwarming van de aarde). Overheden wereldwijd reppen al over een CO2 tax, ook hier in Nederland werd dit onlangs door het demissionaire kabinet geopperd (te beginnen bij bedrijven).


Albert Heijn is in april 2024 ook begonnen met het vermelden van de CO2 uitstoot op hun producten in de supermarkt, daar waar diverse banken dit ook al eerder op hun bankafschriften zijn gaan vermelden.


Maar is CO2 wel zo'n groot probleem?

Er is onlangs (voorjaar 2024) een geweldige documentaire verschenen die heet:

"The Great Global Warming Swindle", die feilloos bloot legt dat de mensheid geweldig in de maling wordt genomen over het feit dat vooral mensen hiervoor verantwoordelijk zouden zijn. Zoals wij hierboven al hebben toegelicht gaat de uitstoot van CO2 van mensen, over niets, van niets, van niets!!


Bekijk hieronder de gehele documentaire

(embed vanaf het Rumble Account van "Thewaragainstyou")CO2 emissies kunnen Global Warming niet veroorzaken

Althans, dit blijkt uit een net verschenen (apr. 2024) nieuwe studie uitgevoerd door Poolse Wetenschappers.


Dr. Jan Kubicki leidde een groep wereldberoemde Poolse wetenschappers om de impact van de toename van de CO2-uitstoot op de mondiale temperaturen op aarde te bestuderen.

Ze ontdekten niet alleen dat hogere CO2-niveaus geen verschil maakten, maar ze bewezen ook dat het simpelweg niet mogelijk is dat een toename van kooldioxide de temperatuur doet stijgen.


Lees het hele artikel hier.


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), Facebook, YouTube, GETTR, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Donaties

Het aantal subscribers op onze nieuwsbrief groeit als kool, wat natuurlijk fantastisch is, maar het zorgt er mede voor dat we onze nieuwsbrief verzending moeten omzetten naar een ander (lees duurder) systeem. Ook willen we graag nog verder groeien en nog meer content maken in 2024, en daarvoor kunnen we je steun hard gebruiken.


Klik hier om ons te steunen en doneer!


Donaties worden gebruikt voor het dekken van vaste kosten zoals website, hosting, e-mail marketing systeem, de aanschaf van (actuele) stockfoto's en redactioneel werk.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page