top of page

De volgende zet van de elite op het schaakbord


Voor iedereen die denkt dat het tij nu zal keren en dat de strijd al gestreden is, think twice!


De elite zoals de Rockefellers, De Rothschilds, Het World Economic Forum, Big Tech, Big Pharma, grote multinationals, investeringsbedrijven als Blackrock en Vanguard en vele gechanteerde politici wereldwijd hebben zeker 100 jaar nagedacht over en gewerkt aan een “Nieuwe Wereldorde” (The New World Order). Eén globalistische wereld met één wereldregering is het einddoel. Als u denkt dat ze dit nu zomaar opgeven dan vergist u zich.


Elite speelt een schaakspel Zij zien dit als een schaakspel en over alle mogelijke zetten op het schaakbord hebben zij al 100 jaar nagedacht. Bovendien hebben zij het geld en de middelen om dit heel lang uit te zitten. De meeste burgers hebben die tijd en het geld niet. Het is voor de elite een spel van verdeel en heers en van het aantrekken en weer laten vieren van de touwtjes.


De afgelopen 2 jaar hebben ze vaak de touwtjes aangetrokken, gewoon om te kijken hoever ze konden gaan. En we hebben ze ver, heel ver laten gaan. Onze vrijheden zijn afgenomen, grondrechten geschonden en veel volwassenen (en kinderen) hebben zich 3 x laten injecteren met een “experimenteel vaccin".


De maat vol Op het moment van de zoveelste wereldwijde lockdown met kerst 2021 en de komst van de 3e prik (de boosterprik) was voor een groot aantal mensen de maat vol. Zelfs van mensen die tot dan toe het narratief van de overheid allemaal voor waar hadden aangenomen.


We kunnen in de wereld grofweg 3 groepen mensen onderscheiden:

  1. De wakkeren die vanaf minuut één alles doorhadden (zo’n 30%)

  2. De twijfelaars (zo’n 40%)

  3. De corona believers die alles geloven wat de overheid zegt (30%)

Vooral de eerste groep is groter en sterker gebleken dan de elite had verwacht. Algemeen bekend is dat wanneer de elite in totaal zo’n 85% had kunnen vaccineren en kunnen meekrijgen in hun snode plannen we nu al verloren waren geweest. Er is echter gebleken dat in de VS en vele Europese landen de gemiddelde vaccinatiegraad op zo’n 57% is blijven steken (1e en 2e prik).


Boosterprik druppel die emmer bij velen deed overlopen Bij de komst van de booster heeft nog maar 59% die genomen waardoor 41% boosterweigeraars met 2 prikken weer als ongevaccineerd beschouwd worden. Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat de groep tegenstanders (ongevaccineerden, wakkeren etc.) is gegroeid tot zeker de helft van de wereldbevolking. De tegenstand van deze grote groep is natuurlijk veel te groot om te controleren.


180 graden draai van WHO, politici en MSM En dus zagen we halverwege januari opeens een 180 graden draai in de berichtgeving van de MSM en gingen zelfs de grootste corona believers zich kritischer uitlaten over de corona maatregelen zoals de QR-Code en de lockdown. Maar die 180 graden draai komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De elite ondervond teveel weerstand van een te grote groep en dus hebben ze de handrem aangetrokken. Een zeer bewuste “terugtrek en staakt het vuren actie”. Lees er meer over in ons nieuws artikel “WHO en MSM zijn plotseling 180 graden gedraaid”.


En nu staan ze in de wacht, laten de teugels voor nu even wat vieren. Maar denk niet dat het over is. Er is voor de elite die als een ware sekte overtuigd is van eigen hun snode plannen geen weg terug. En bovendien is er teveel tijd en geld aan besteed in de afgelopen 100 jaar om te komen waar ze nu zijn. Opgeven gaan ze dus zeker niet, maar ze gaan wachten, en dat is echt gevaarlijk.


De parallellen met de Mexicaanse griep Waarom dit zo gevaarlijk is hebben we gezien na de Mexicaanse griep. Dat vond plaats in 2009 en toen was de MSM nog zeer kritisch op dit hele gebeuren en had 90% van de aardbevolking scepsis en noemde de Mexicaanse griep zelfs een zwendel, wat het natuurlijk ook was. Maar goed beschouwd was dit natuurlijk gewoon een oefening, een test om de reacties te peilen onder de bevolking en in de media. Als je oude video’s hierover terugkijkt zul je zien dat de parallel met corona schrikbarend groot is.


Dat was dus in 2009 en slechts 11 jaar later wordt exact dezelfde truc toegepast, namelijk een verzonnen pandemie en dan stinkt 70% er met open ogen in. Waar in 2009 nog zeker 90% feilloos doorhad dat de Mexicaanse griep een zwendel was. Hoe kan het dat in slechts 11 jaar tijd het overgrote deel van de bevolking van wakker, is omgetoverd in slapende schapen…


Hersenspoeling door gezaaide angst “Mass formation psychosis” noemde Professor klinische psychologie Mattias DeSmet het. Daarom is de tijd waar we nu doorheen gaan zo enorm belangrijk. Belangrijker dan ooit om juist nu wakker te blijven!!


Hier is onze voorspelling De elite heeft de handrem gezet op hun snode plannen en leunen rustig achterover. De groep wakkeren (30%) blijft wakker en alert op alles wat de elite doet. 30% slapende schapen slapen rustig verder (zoals altijd). Het grootste gevaar zit in de groep van 40% twijfelaars. Als die straks van de zomer weer zonder QR-code op vakantie kunnen, de horeca weer open gaat zonder QR-code, en in de winter van 2023 het carnaval en de wintersport weer gewoon doorgaan zal deze groep vermoedelijk zeggen: zie je nou wel, alles is weer “normaal”, onze overheid had dus toch het beste met ons voor.


En precies op het moment dat van die 40% twijfelaarsgroep de meerderheid zich weer aansluit bij de makke slapende schapen zal de elite keihard toeslaan met nieuwe plannen die de hele coronacrisis zullen doen verbleken. Sterker nog, Klaus Schwab van het World Economic Forum heeft dit ook al letterlijk gezegd. “We must prepare for the frightening scenario of a comprehensive cyberattack. Which would bring to a complete stop, the power supply, transportation, hospitals, energy and food supply, our society as a whole. Compared to this major cyberattack the corona crisis will be seen as a small disturbance”.


Agenda 2030 is niet weg De volgende zet op het schaakbord is dus gewoon aangekondigd (zoals ze eigenlijk altijd doen), dus opgeven gaan ze niet. De elite rolt agenda 2030 uit, en dat is al over 8 jaar. We zien nu al de enorme inflatie (7,6% in het rijke Westen), de hoge energie en brandstofprijzen, negatieve rente, het verdwijnen van cash, de onteigening van boeren en inname van hun grond, centralisatie van voedselvoorziening (de zogenaamde food hubs), het proberen religies uit te bannen en het er doorheen rammen van klimaat en CO2 plannen. Het gevreesde “You’ll own nothing and you’ll be happy” is dichterbij dan u denkt.


De 1G, 2G en 3G regelingen, de corona maatregelen, mondkapjes, 1,5 meter afstand, lockdowns, vaccinatieplicht, de normalisering van het gebruik van QR-codes, het corona paspoort, het niet meer mogen en kunnen reizen, de digitalisering van ons leven, de CO2 taks, digital-ID, digital currency, één wereldmunt en het social krediet score systeem, kortom de totale controle van ons als mensheid, staan nog gewoon om de hoek. Het staat alleen even te wachten tot een groot deel van de bevolking opgelucht ademhaalt en weer in slaap valt! Net als na de Mexicaanse griep.


Blijf wakker, blijf strijden Trap er niet in, we moeten strijden tot de laatste snik voor onze vrijheid en die van onze kinderen en kleinkinderen! De elite zal niet rusten tot ze hun snode plannen hebben doorgevoerd. Dus wij kunnen en mogen niet op onze lauweren rusten, zelfs niet na deze bizarre twee jaar waarin we als mensheid al heel veel hebben moeten verduren. Er is een waar moeras van foute politici, instellingen en bedrijven die tot in de haarvezels van de samenleving zitten. En die moeten er allemaal uit om te voorkomen dat ze verder gaan waar ze nu gebleven zijn.


Er heeft een ongekende wereldwijde machtsgreep plaatsgevonden die zijn weerga in de geschiedenis niet kent vanwege de schaal waarop dit is gebeurd! Die obscure (en voor veel mensen nog onzichtbare) vijand is niet opeens weg en verdwenen maar die wacht totdat wij verzwakken of weer in slaap vallen.


Dus blijf wakker en blijf strijden!!!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page