top of page

WHO en MSM zijn plotseling 180 graden gedraaid


De World Health Organization en alle MSM wereldwijd zijn sinds enkele weken 180 graden gedraaid over corona. De WHO zegt dat Europa het einde van de pandemie nadert en alle MSM kanalen brengen berichten naar buiten over de nutteloosheid van 2G, dat de Omikron variant niet meer is dan een milde griep en dat er door politici is gelogen over het aantal corona patiënten dat “aan corona” is overleden.


Vele landen laten alle maatregelen los Daarnaast zien we dat landen als Engeland, Schotland, Denemarken en zelfs Australië alle corona maatregelen laten varen en dat Spanje en Ierland corona voortaan als griep zullen benaderen.


Vaccinatieplicht Tegelijkertijd zien we dat er een vaccinatieplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder in Oostenrijk en voor iedereen van 50 jaar en ouder in Italië is ingesteld en dat Duitsland hier nog altijd openlijk over speculeert.


2G regel In Duitsland is de 2G regel in horeca en cultuurinstellingen overigens al wel van kracht. In Nederland willen de partijen VVD en D66 de 2G maatregel naar eigen zeggen nog “in de gereedschapskist” achter de hand houden. Waarom?


Vaccinatieplicht zorgpersoneel En dan is er natuurlijk ook nog de vaccinatieplicht voor zorgpersoneel in België, Frankrijk, Canada en de VS. In alle genoemde landen is er fel verzet tegen.

In de VS heeft een rechter van het Hooggerechtshof begin januari 2022 bepaald dat de verplichte vaccinatie voor bedrijven (en dus al hun werknemers) niet proportioneel is en daarom niet door gaat. Een grote overwinning voor het volk! In sommige Staten is de verplichte vaccinatie voor zorgpersoneel door rechters uitgesteld (mede onder druk van protesten).


Maar waarom deze plotselinge draai? De elite heeft ingezien dat het protest tegen de vaccins en de QR-codes veel groter is dan ze ooit hadden gedacht. Bill Gates heeft dit in een interview ook beaamt. Al heeft de MSM er geen aandacht aan geschonken en protesteerders in de hoek gezet van relschoppers, anti-vaxxers en extreem rechts, de protesten wereldwijd waren en zijn enorm. Zo massaal zelfs dat de elite bang is geworden en daarom opeens een rigoureuze draai maakt aangaande corona.


Boosterprikken De komst van de boosterprik en het feit dat Omikron erg mild blijkt zorgt er zelfs bij de grootste corona believers voor dat de angst is weggeebt en de noodzaak van de boosters niet wordt gezien, mede veroorzaakt door de slechte werking van de eerste twee prikken aangezien vele volledig gevaccineerden elkaar nog konden besmetten en velen ook gewoon ziek werden.


De boostergraad in NL is (volgens het corona dashboard van de Rijksoverheid) 54,6%, maar het getal staat al twee weken stil. Het boosteren is zoals door ons al eerder gemeld volledig stilgevallen in de wereld. In heel Europa en de VS ligt de boostergraad gemiddeld rond de 50%. Dit betekent dat binnen 2 maanden bij 50% van de mensen met 2 prikken hun groene vinkje vervalt en daarmee weer als ongevaccineerd zullen worden beschouwd waarmee gevaccineerden een minderheid vormen.


Heeft de elite met de komst van de boosterprikken haar hand overspeelt? Met boosterprik nummer 3 en het vooruitzicht van nog 2 prikken in 2022 en nog 1 in 2023 zijn zelfs de meest trouwe vaccin aanhangers toch erg sceptisch geworden. Je vraagt je dus af waarom heeft de elite het niet bij 2 prikken gelaten, daarmee hadden ze de QR-Code en het totalitaire social krediet score systeem zo goed als rond gehad. Hebben ze hiermee hun hand overspeelt, en zo ja, waarom?


Het blijft ook voor de wakkeren onder ons nog een beetje gissen naar wat precies de volgende stappen van de elite zullen zijn, maar de enorme inflatie, voedseltekorten, hoge energieprijzen en leveringsproblemen van goederen zullen niemand ontgaan zijn. Tevens ligt een oorlog met Rusland nog altijd om de hoek en moeten we straks in de herfst ook de komst van nieuwe ‘levensgevaarlijke en ebola-achtige varianten’ niet uitvlakken. En natuurlijk is er nog de klimaat hysterie die de angst nog verder moet voeden.


Zit er een adder onder het gras? De elite heeft 100 jaar gewerkt aan de plannen voor één wereldregering, globalisering en totale controle over de mensheid, dus dat ons nog wat te wachten staat is heel duidelijk. Nu opgeven is voor hun geen optie, er is immers voor de elite geen weg terug.


Nu doorpakken Om bovengenoemde redenen hebben strijders als Robert F. Kennedy Jr, Reiner Fuellmich en David Icke al aangegeven dat we nu het momentum hebben en moeten doorpakken! Alles maar dan ook alles zal exposed moeten worden en daarnaast de medeplichtige politici, miljardairs, big pharma en big tech aan deze Covid pLandemie zoveel als mogelijk afrekenen voor hun wandaden tegen de mensheid!


De elite zal niet rusten en ongetwijfeld iets nieuws in petto hebben om ons eronder te krijgen. Het is aan ons om dat ‘niet weer’ te laten gebeuren!

תגובות


bottom of page