top of page

De wereldwijde machtsgreep van de WHO


Laat u niet afleiden door wat er gebeurt in Israël, Oekraïne of wat dan ook!


Wat ALLE 8 MILJARD MENSEN OP AARDE aangaat, is het nieuwe WHO verdrag waarover in mei 2024 zal worden gestemd door alle 194 landen op aarde. Als dit verdrag door de meerderheid van de landen wordt ondertekend leeft de hele wereld in een DICTATUUR!!


De belangrijkste opdracht voor de mensheid ooit!!

Neemt u alstublieft de tijd om de onderstaande video van 15 minuten te bekijken van 13 september 2023 waarin de onafhankelijke Zwitserse advocaat Philipp Kruse spreekt in het Europees Parlement in Straatsburg over het ondemocratische gehalte en de enorme gevaren van dit verdrag dat 'alle mensen op aarde' aangaat.


Hij zegt namelijk dat de wereldbevolking niet is geïnformeerd over de komst van dit verdrag, er niet over heeft kunnen stemmen, en als het er komt, het ook met geen mogelijkheid meer kan terugdraaien. Het is het al veel besproken "One Health" principe wat dan werkelijkheid wordt en waarover geen discussie meer 'mag' zijn!!! Een open debat is dan niet meer mogelijk.


Het stoppen van dit verdrag en daarmee samenhangende wereldwijde machtsgreep wordt de belangrijkste opdracht voor de mensheid ooit!!!


Bekijk ook deze video van Duits EU Parlementariër Christine Anderson (AfD) die de WHO werelddictatuur gaat bestrijden met alles wat ze heeft. Ze gaat een burgerinitiatief opzetten waaraan miljoenen mensen meedoen die zich zullen verzetten tegen de plannen van de WHO.


Wijziging Gezondheidsrichtlijnen

Pepijn van Houwelingen (FvD) dook in het verdrag en ontdekte daarin dat de WHO ook de Internationale Gezondheidsrichtlijnen wil wijzigen. Daarin staat nu nog dat ze uitgevoerd zullen worden met volledig respect voor de waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden van personen.


De WHO wil deze principes letterlijk schrappen. In plaats daarvan moeten de Gezondheidsrichtlijnen worden gebaseerd op de principes van ‘billijkheid, inclusiviteit en samenhang’. Wat dit eigenlijk betekent is dat de mensenrechten en vrijheden zullen worden geschrapt uit de Richtlijnen.


Verder staat in het Verdrag dat de WHO ook klimaatlockdowns kan voorstellen en staan niet alleen vaccinaties vermeld ter bescherming en verbetering van de gezondheid maar zelfs "genbehandelingen". En vooral dat laatste is natuurlijk doodeng en mogen we nooit laten gebeuren.


Mindcontrol

Je kunt je indenken waar dit toe kan leiden, want je ziet het al voor je dat er straks mensen net als in China verplicht naar kampen worden gestuurd vanwege een onwelgevallige mening die ze dan kunnen 'wijzigen' door mensen verplicht "genbehandelingen" te geven...


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page