top of page

Duitse professor spreekt in Duits Parlement: Harde bewijzen: Er was geen Corona ‘pandemie’!!


In een toespraak in het Duitse Parlement op 16 december 2023 komt Professor Dr. Stefan Homburg met keiharde bewijzen: Er was helemaal niets bijzonders aan de hand tijdens de corona periode.


Professor Dr. Homburg heeft 5 harde feiten op papier gezet met links naar de onderzoeken door de officiéle instanties, zoals het Robert Koch Instituut en de World Health Organization.


Hieronder een korte samenvatting van de 5 harde bewijzen:

  1. All-time low clinic occupancy in 2020

  2. Few severe respiratory diseases

  3. Deaths increased noticeably in 2021 not 2020

  4. Corona deaths were older than other deaths

  5. Sweden performed better than Germany


Link naar de website van Professor Dr. Homburg

Hierbij een link naar het originele 'corona factsheet' op de website van Professor Dr. Homburg, inclusief links naar de originele onderzoeken en stukken zoals gepubliceerd door de officiële instanties: https://www.stefan-homburg.de/images/Corona%20Facts.pdf


Bekijk hieronder de video van zijn toespraak

(originele tweet vanaf het X-account van Professor Dr. Homburg, met engelse vertaling)


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), Facebook, YouTube, GETTR, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page