top of page

EMA - Covid vaccins slechts bedoeld voor individueel gebruik niet voor massa vaccinatie


SCHOKKEND: Het EMA (het Europees geneesmiddelen Bureau) geeft toe dat de Covid vaccins slechts bedoeld waren voor individuele gevallen en niet voor massa vaccinatie of het voorkomen van besmettingen! Ze benadrukken ook het gebrek aan gegevens over besmettelijkheid!


Marcel de Graaff (FVD) schreef een brief aan het EMA

In een brief die Europarlementariër Marcel de Graaff samen met een groep andere Europarlementariërs schreef aan het EMA erkent de geneesmiddelenwaakhond EMA dat de coronavaccins helemaal niet bedoeld waren voor ‘groepsimmuniteit’ of het ‘stoppen van de verspreiding van het coronavirus’. Ze zijn alleen goedgekeurd voor persoonlijke immunisatie en dus niet voor massa vaccinatie.


Het EMA schreef ook: Alvorens een vaccinatie in een individu wordt aangebracht dient "informed consent" te worden gegeven, oftewel, de patiënt dient op de hoogte te worden gebracht van de gevaren en mogelijke bijwerkingen, en dient een arts 'vooraf' vast te stellen of het nodig is om dit individu überhaupt te vaccineren, hetgeen natuurlijk nooit is gebeurd, in de grote sporthallen werden vaccinaties uitgedeeld als snoepjes en waren zelfs bijsluiters in geen velden of wegen te bekennen!


Onder de 60 jaar liep op een enkele uitzondering na niemand gevaar

Het EMA schrijft ook dat op een enkele uitzondering na, niemand onder de 60 jaar gevaccineerd hoefde te worden aangezien het virus in die leeftijdsgroep geen enkele schade kon aanrichten!!


Bijwerkingen vaccinaties

Over bijwerkingen schrijft het EMA: "Wij verwachten vele bijwerkingen tijdens of kort na de vaccinatie". Deze bijwerkingen dienen goed en zorgvuldig te worden bijgehouden.


De regering besloot echter om de eerste 14 dagen na vaccinatie bewust geen enkele klacht op te nemen in het Lareb (het instituut in Nederland dat bijwerkingen van geneesmiddelen bijhoudt) omdat het vaccin 10 tot 14 dagen nodig 'zou hebben' om effectief te worden... Alle klachten die wel optraden in die tijd werden tot overmaat van ramp ook nog eens aan het coronavirus toegeschreven, wat natuurlijk gewoon frauduleus is!!


Vaccins beschermden ook niet tegen overdracht

Eerder bracht Europarlementariër Rob Roos (JA21) al aan het licht dat de coronavaccins niet beschermden tegen overdracht. Pfizer directeur Small gaf dit in het Europees Parlement toe tijdens een Covid hoorzitting.


Oproep tot het ogenblikkelijk van de markt halen van de vaccins

Marcel de Graaff riep aan het einde van zijn betoog in het Europees Parlement op tot het per direct van de markt halen van de corona vaccins die nog altijd (juist aan mensen boven de 60) worden toegediend.


Bekijk de schokkende video hieronder


Ernst Kuipers: Covid vaccins zijn een ongecontroleerd experiment

We herinneren ons waarschijnlijk ook nog wel het interview uit april 2021 waarin minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, openlijk toegaf dat de Covid vaccins een "ongecontroleerd experiment" zijn, waarna nog vele duizenden jonge kinderen onnodig zijn gevaccineerd met experimentele mRNA vaccins.


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page