top of page

EU wil historische coup plegen op dag van verkiezingen in Nederland


We weten nu waarom de verkiezingen in Nederland pas op 22 november 2023 worden gehouden. Op die dag stemt de EU namelijk over een voorstel om de soevereine staten af te schaffen, waaronder ook afschaffing van het vetorecht, waardoor de EU zonder toestemming van de burgers veranderd in ondemocratische superstaat!


De Poolse Europarlementariër Jacek Saryusz-Wolski, tot voor kort lid van de Verhofstadt-groep onder leiding van Guy Verhofstadt, zegt daarover: “Zonder dat mensen het doorhebben, wordt er een coup gepleegd, waarbij de Europese Unie als een verzameling soevereine staten wordt afgebroken zonder toestemming van de burgers".


De voorstellen zijn volgens hem onderdeel van een poging om de Europese Unie te veranderen in een "ondemocratische superstaat".

Client-Side Scanning

Een andere wet die de EU er versneld wil doordrukken is die van Client-Side-Scanning, waarbij de EU toegang krijgt tot "al je foto's, video's en chatgesprekken" op je mobiel. Deze client-side-scanning App zal “verplicht” op iedere mobiele telefoon worden geplaatst, waardoor het einde van de privacy van alle 450 miljoen Europeanen in zicht is!


Lees het hele artikel over Client-Side-Scanning hier.


Digital ID

Een andere draconische wet die de EU er doorheen wil drukken is die van de Digital ID. De eerste proef met een deel van de Europese digitale identiteit komt al begin 2024. U weet wel de European Digital ID (EDI) is die waar staatssecretaris van Digitalisering, Alexandra van Huffelen (D66), in Brussel tegen de wil van de 2e Kamer haar handtekening onder heeft gezet!!


Met de Digital ID krijgen alle landen in heel Europa straks de kans om Nederlandse burgers te kunnen bespioneren en afluisteren zonder dat daar aanleiding voor is. Cyberdeskundigen waarschuwen dat we dit absoluut niet moeten willen. In een open brief aan de Europese Commissie waarschuwen 335 wetenschappers uit 32 landen dat deze wet de deur opent voor massasurveillance.


Central Bank Digital Currency

En last but not least is er natuurlijk nog de Central Bank Digital Currency, de CBDC waarvan financieel expert Arno Wellens en econome Jelena Posthuma onlangs hebben vastgesteld dat deze wel degelijk ‘programmeerbaar’ is en dus in een later stadium eenvoudig kan worden gekoppeld aan een CO2 budget of social credit score systeem zoals we dat al kennen vanuit China.


We hebben een video gedeeld van het hele gesprek van Arno en Jelena op onze website.

Bekijk de video hier!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page