top of page

Links Nederland in rep en roer sinds verkiezingswinst PVV


Links Nederland is sinds de enorme overwinning van de PVV van Geert Wilders bij de Tweede Kamerverkiezingen in rep en roer.


Links wil uitslag niet accepteren

Links Nederland wil de uitslag van de verkiezingen niet accepteren, en dat is nu juist precies wat ze Trump verweten na de verkiezingen in de VS in 2020. Kortom, geen haar beter!


Overal demonstraties

Sinds de verkiezingswinst van Wilders zijn er overal in het land demonstraties. Links noemt Wilders een fascist en worden er zelfs vergelijkingen met Hitler getrokken.


Bij de verschillende protesten waren oa. Milieudefensie, COC, Greenpeace, Oxfam Novib, Amnesty, Vluchtelingenwerk, Extinction Rebellion, Transgender Netwerk en een kunstvakbond aanwezig. We wisten natuurlijk al dat dit soort bewegingen louter bestaat uit (extreem) linkse mensen, maar dit bewijst het eens te meer.


Ambtenaren in staking

Ambtenaren in Amsterdam legden zelfs het werk stil om te gaan staken als blijk van afkeuring van de verkiezingsuitslag. Hiermee zeggen ze eigenlijk dat ze voor 1/4e van de bevolking niet willen werken omdat die op Wilders hebben gestemd. Het protest was gericht tegen de verkiezingsuitslag. Ook is er een nationale actiedag tegen PVV-leider Geert Wilders aangekondigd… bizar!!


De maskers zijn afgevallen van deze zéér bekrompen mensen die alles haten wat ook maar enigszins afwijkt van hun eigen mening!


MSM doet er alles aan om rechts te framen

Sinds de verkiezingsuitslag bekend is doet de MSM in opdracht van het kartel er werkelijk alles aan om de PVV en alles wat ermee te maken heeft te framen en verdacht te maken.


Opeens kwam het NRC met een artikel over vermeende fraude over Gom van Strien die door Wilders als verkenner was benoemd. Het feit dat van Strien ook al jaren lid is van de Eerste Kamer namens de PVV zindde het kartel niet, en dus moest deze man kapot worden gemaakt.


Advocaat Gert-Jan Knoop schreef hierover op Twitter (X): NRC:

"Verkenner Van Strien (PVV) in verband gebracht met fraudezaak /via NOS. Dezelfde Grondwet die men een politieke partij voorhoudt en verwacht te respecteren, kent ook art 17; zonder eerlijk proces is er geen “fraudezaak”.


Nieuwe verkenner mogelijk Ronald Plasterk

Inmiddels heeft Geert Wilders Ronald Plasterk als nieuwe verkenner gevraagd. Plasterk gaf eerder deze week in de Telegraaf al aan voorstander te zijn van een kabinet met PVV/VVD/NSC/BBB.


Critici worden hiermee natuurlijk alle wind uit de zeilen genomen aangezien Plasterk oud PVDA politicus is.


Hongarije verbaast over gebrek aan respect voor democratie Judit Varga, minister van Justitie van de Hongaarse regering mist naar eigen zeggen 'het respect voor de democratie' bij linkse mensen.Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page