top of page

Geweldige deepfake video van politici


Nieuw bij Realistisch Nieuws is de categorie "Entertainment" voor ook een beetje broodnodige ontspanning in de bizarre clownworld waarin we leven.


Deepfake video van politici

Op het internet verscheen deze week een deepfake video met in de hoofdrol Nederlandse politici. Een geweldig stukje entertainment met in de hoofdrol de lijsttrekkers van politieke partijen.


Critici meteen op de achterste benen

De mensen die altijd hun mond vol hebben van Artificial Intelligence (AI) en alle mogelijkheden die dat zou bieden, staan bij dit soort grappige video's, hoe raar ook, meteen op de achterste benen of dit ethisch wel verantwoord is, dat het gevaarlijk is etc.


Dat terwijl Koningin Maxima op basisscholen langsgaat om kleine kinderen te vertellen dat Artificial Intelligence (AI) fantastisch is, hun geweldige kansen biedt en ze er allemaal mee te maken gaan krijgen.


Laten we voor nu maar gewoon even lekker genieten van de geweldige video!


Bekijk de video hieronder (zin in de zomer man)


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page