top of page

Kary Mullis - de uitvinder van de PCR test - zijn mysterieuze dood en zijn strijd tegen Dr. Fauci


Kary Mullis is de uitvinder van de PCR test, waarvoor hij ook een Nobel Prijs ontving. Hij stierf (volgens zijn vrouw) een mysterieuze dood in augustus 2019, zo'n 5 maanden voor de corona periode. Saillant detail is dat Mullis (op beeld) heeft gezegd dat de PCR test NIET bedoeld is voor het testen op virussen!!


Als je de PCR gebruikt voor het testen op virussen vind je 'altijd wel wat', aldus Mullis.


Jarenlange strijd tegen Dr. Fauci

Mullis streed ook al jaren voor zijn dood tegen Dr. Fauci die hij een 'fraud' noemde. Er zijn nu nieuwe beelden opgedoken van Mullis waarin hij onder andere de leugens blootlegt van Fauci over Aids en zegt dat AZT (het geneesmiddel dat Fauci op de markt bracht als middel tegen Aids) maar liefst 100.000 mensen het leven heeft gekost!!


Bekijk hieronder een video die de beide scams blootlegt

(embed van het Rumble account van Be Free)


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page