top of page

Data van levensverzekeraars - 34% meer jongeren overleden en dat komt niet door Covid


Uit gegevens van levensverzekeraars blijkt dat er veel meer jonge mensen sterven – en dat komt niet door COVID.


Olifant in de kamer

Niet alleen in Nederland weigert men onderzoek naar de oversterfte, dit is iets wat we wereldwijd terugzien. Overheden doen er werkelijk alles aan om de olifant in de kamer niet te benoemen, 'de vaccins'. En dat komt uiteraard omdat ze weten dat ze schuldig, en verantwoordelijk zijn, voor het allergrootste experiment op de mensheid ooit!


Zelfs het klimaat krijgt de schuld

In Nederland kwam deze week het nieuws naar buiten dat de ziekenhuizen vol liggen met jongeren met zware longontstekingen veroorzaakt door verzwakte immuunsystemen en bacteriën. Alles krijgt de schuld, van vapers tot aan 'het klimaat', ja echt waar het klimaat. Maar geen woord over de vaccins.


Niet alleen ouderen maar ook veel jongeren sterven

Dr. John Campbell, gepensioneerd verpleegkundig opvoeder en gerespecteerd medisch figuur deed zéér uitgebreid onderzoek naar de oversterfte in de VS n.a.v. vrijgekomen data van levensverzekeraars! Daaruit blijkt dat er niet alleen veel meer ouderen overlijden, maar ook maar liefst 34% meer jongeren tussen de 35 en 44 jaar!!


Bekijk de hele video hieronder


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page