top of page

"Plotseling" overleden - documentaires over vaccinatieschade


De MSM doet er werkelijk 'alles' aan om oversterfte en vaccinatieschade onder de pet te houden, weg van het grote publiek, maar dat betekent niet dat het er niet is.


Overleden door de prik

We kennen allemaal wel de sporters en presentatrices die spontaan dood neervallen nadat ze de prik hebben genomen, maar wist u dat er ook heel veel kinderen zijn gestorven door de prikken? Hierover is deze week een zeer schokkende en hartverscheurende documentaire verschenen die heet: "Shot Dead". U kunt de documentaire hieronder in zijn geheel bekijken!


(de documentaire is gemaakt door "We The Patriots USA" i.s.m. "Not Sheep Media")


Died Suddenly

In 2022 verscheen er al, de miljoenen keren bekeken, documentaire "Died Suddenly" die ook al op onze videopagina te bekijken was. We hebben voor uw gemak deze documentaire hieronder nogmaals geplaatst. Died Suddenly gaat voornamelijk over de bloedproppen en allerlei andere vreemde sporen die tijdens autopsie van overleden gevaccineerde personen naar voren zijn gekomen.


(de video is voorzien van Nederlandse ondertiteling door CommonSenseTV)


Safe and Effective

Misschien wel de meest gebruikte tekst door politici & virologen "Veilig en Effectief", maar was dit wel zo? Nee, verre van!! "Safe & Effective is een interessante documentaire (via Blckbx.tv) van Filmmaker Mark Sharman, eerder werkzaam bij BBC en Sky, die verschillende slachtoffers van vaccinatieschade aan het woord laat. Hun leven staat totaal op zijn kop sinds de injectie.


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page