top of page

Realistisch Nieuws wenst je een “wakker” 2024!!


We wensen al onze lezers een wakker en gezond 2024 toe! Het proces van wakker worden is, sinds de wereldwijde machtsgreep onder het mom van corona in maart 2020, afgelopen jaar eindelijk op gang gekomen.


Volgens “operation lockstep” (bij vele lezers bekend) duurt het wakker worden van een bevolking gemiddeld 13 jaar. We zijn er dus zeker nog niet, maar zoals Karen Hamaker-Zondag onlangs zei: “Het nieuwe is al geboren, het oude maakt alleen nog een beetje veel lawaai bij het doodgaan”.


Nog veel werk te verzetten

Er is nog heel veel werk te verzetten om al het kwaad in de wereld te ontrafelen en te exposen, maar de waarheid kruipt inmiddels uit alle hoeken en gaten, en is niet meer te stoppen. De kwade elite en hun snode plannen, die in hoog tempo bezig is met het smeden van de nieuwe wereldorde met een “One World Government", is in het licht getreden en de deur is achter hun dicht gevallen. Zij gaan door want er is voor hun ook geen weg meer terug. Daarom zien we wereldwijd dat Agenda2030 in versneld tempo wordt uitgerold, omdat ze weten dat ze terrein aan het verliezen zijn. Het is niet voor niets dat Klaus Schwab zei dat er maar een “small window of opportunity” is. Het onderwerp van de jaarlijkse WEF meeting in Davos in januari 2024 zal zijn: 'Rebuilding Trust'... zegt genoeg!!


Er zijn drie groepen mensen te onderscheiden

Je kunt de bevolking grofweg onderverdelen in 3 groepen. Natuurlijk zijn er mensen die nooit wakker worden, beter bekend als de makke schapen. Die bestaat uit ongeveer 30% en is zo’n beetje de doelgroep die nog MSM kijkt en leest en zich inmiddels 6 x voor corona heeft laten injecteren. Dan is er een groep van zo’n 30% wakkeren, dat is de groep ongevaccineerden die hun rug recht hebben gehouden onder de allergrootste druk en angstcampagne in de geschiedenis van de mensheid. Dan blijft er nog 40% over, en dat betreft een groep mensen met wie we geduld moeten hebben omdat ze net wakker beginnen te worden.


De waarheid komt voor velen als een schok

De waarheid over zaken als een grotere agenda, dat de Nederlandse politici slechts loopjongens zijn en dat er een enorme oversterfte is door de corona prikken zal voor velen als een schok worden ervaren. De grond zal onder hun voeten worden weggeslagen als ze erachter komen dat overheden niet het beste met je voor hebben.


Maar de groep die al langer wakker is weet dat als je eenmaal in de waarheid leeft je ten eerste alle spelletjes, fake crises en toneelstukjes sneller door hebt, en ten tweede dat je dan nooit meer terug kunt naar die rare nepwereld die voor ons gecreëerd is door een klein groepje rijke mensen die, om de 80 à 100 jaar “bewust” systeemomwentelingen teweeg brengen (The Great Reset en Build Back Better)!!


Hou je niet vast aan poppetjes

Ons advies: hou je niet vast aan poppetjes, het kwaad is een veelkoppig monster en veel groter dan de meeste van ons kunnen bevatten. Hun tentakels zitten tot in de haarvaten van bijna alle systemen en landen ‘ter wereld’ en het wordt nog een helse klus om dat allemaal weer te ontrafelen.


Zoals Rockefeller ooit zei in een interview: het maakt ons niet uit of politici rechts of links zijn, het gaat erom dat ze onze belangen verdedigen.


Dus geloof ons, ze beheersen het spel aan beide zijden van het politieke spectrum. Om met de woorden van wijlen comedian George Carlin te spreken: “The game is rigged”!!


Hieronder een rijtje personen van wie velen dachten dat ze de mensheid ‘gingen redden’ of zouden zorgen voor een omwenteling die niet kwam.


  • Donald Trump: Hij is de man die de experimentele vaccins versneld op de markt heeft gebracht met vele vaccinatiedoden en gewonden tot gevolg en het 'gewoon' maken van mRNA (het grootste experiment ooit op de mensheid)

  • Georgia Meloni: wat heeft zij gedaan sinds haar aantreden? Het antwoord; Niets!! De immigratie die ze beloofd had te stoppen is hoger dan ooit tevoren. Meloni is lid van het World Economic Forum

  • Geert Wilders: Geert had makkelijk al 4 x de verkiezingen kunnen winnen, maar meestal deed hij afgelopen 13 jaar net iets stoms vlak voor de verkiezingen waardoor het zetelaantal tegenviel. Geert is de leermeester van Mark Rutte, dat werd nogmaals pijnlijk duidelijk bij het afscheid van Rutte. PVV is naar onze mening gecontroleerde oppositie. De PVV was immers ook de partij die heeft staan schreeuwen om lockdowns, avondklok, mondkapjes en vaccins

  • Javier Milei: Een econoom die lid is van het World Economic Forum. De eerste maatregelen die hij heeft ingesteld sinds zijn aantreden is belastingverlaging voor de rijken waardoor de armen nog armer zijn gemaakt en de rijken nog rijker… Daarnaast heeft hij nog verdere bezuinigingen doorgevoerd, en als de armen daartegen protesteren gooit hij ze in de gevangenis. Kortom, de bevolking is erin getrapt door op deze clown te stemmen. Bovendien is hij fan van Amerika en Israël en heeft dus direct al laten weten aan welke kant hij staat, namelijk die van de globalisten en hun New Word Order

  • Rechtse regering in Zweden: Wilde direct lid worden van de NAVO en schaart zich daarmee eigenlijk meteen aan de zijde van de globalisten en hun New World Order


En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dus vertrouw niet op poppetjes, en luister niet naar wat ze zeggen, maar kijk naar wat ze doen. Omtzigt is een mooi voorbeeld, hij haalde 20 zetels omdat een groep mensen denkt dat hij voor verandering zal zorgen. De realiteit is echter dat hij in 99% van alle gevallen altijd heeft meegestemd met de kabinetten van Rutte.


Muur van wakkere en dappere mensen

Het enige wat ons gaat redden uit de Marxistische totalitaire controlestaat die ze voor ogen hebben is de muur van sterke en wakkere mensen die hun rug recht houden en nooit buigen voor totalitaire ideologieën en staan voor onze grondrechten en vrijheid. Zoals de truckers in Canada en alle ongevaccineerden die hebben gestreden als leeuwen!!


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), Facebook, YouTube, GETTR, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Donaties

Het aantal subscribers op onze nieuwsbrief groeit als kool, wat natuurlijk fantastisch is, maar het zorgt er mede voor dat we onze nieuwsbrief verzending moeten omzetten naar een ander (lees duurder) systeem. Ook willen we graag nog verder groeien en nog meer content maken in 2024, en daarvoor kunnen we je steun hard gebruiken.


Klik hier om ons te steunen en doneer!


Donaties worden gebruikt voor het dekken van vaste kosten zoals website, hosting, e-mail marketing systeem, de aanschaf van (actuele) stockfoto's en redactioneel werk.Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page