top of page

Silent Epidemic - The Untold Story of Vaccines


Silent Epidemic een bijna 2 uur durende documentaire van de bekroonde filmregisseur Gary Null is de eerste documentaire die de vaccins grondig onderzoekt. En niet alleen het corona vaccin, maar alle vaccins!!


Unsafe & Uneffective

De conventionele geneeskunde promoot vaccins als een wonder van de moderne wetenschap. Ze beweren dat het bewezen is dat vaccins infectieziekten voorkomen en uitroeien. Er wordt ons ook continu verteld dat vaccins veilig en effectief zijn, en dat “kudde-immuniteit” kan worden bereikt als een hoog percentage van de bevolking wordt gevaccineerd. Maar is dat wel zo??


Ongekende toename kinderziektes sinds massa vaccinaties

Vooral in het Westen waar kinderen tegenwoordig vanaf de geboorte al tientallen vaccins krijgen toegediend is er een ongekende toename van kinderziekten, zoals neurologische ontwikkelingsstoornissen, diabetes, astma en allergieën, en auto-immuunziekten. De documentaire gaat in op al deze vraagstukken!


Bekijk de gehele documentaire hieronder!!

(het betreft een embed van het Rumble account van “TheWarAgainstYou”)


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page