top of page

The Great Awakening, Plandemic 3


Er is een prachtige nieuwe documentaire/film gemaakt over The Great Awakening. Het connect een groot deel van 'the dots' achter de grote wereldwijde machtsgreep waarin we ons bevinden en die sinds maart 2020, de corona hoax, in een stroomversnelling is gekomen.


De documentaire is gemaakt door Mikki Willis (filmmaker en producent uit de VS) en inmiddels meer dan 1 miljard keer bekeken wereldwijd. Mikki is tevens oud campagneleider van Bernie Sanders en beleefde tijdens de aanloop naar de verkiezingen in de VS zelf zijn 'awakening moment' wat direct de aanleiding vormde voor het maken van de documentaire.


Bekijk hier een uitgebreid interview dat Univibes onlangs had met Mikki Willis!


The Great Awakening is een weliswaar zeer confronterende, maar zeer goede documentaire voor mensen die nog niet, of slechts gedeeltelijk, op de hoogte zijn van de achterliggende agenda die zich afspeelt op wereldniveau. Daarom is hij erg geschikt om door te sturen naar familie, vrienden of collega's.


Hieronder vindt je de film (embed vanaf Rumble/BLCKBX Account)


Digital Services Act (DSA)

Op 25 augustus 2023 gaat in de EU de DSA in (Digital Services Act) waarmee de censuur op onwelgevallige meningen nog verder zal toenemen! In eerste instantie zal de censuur verplichting door de EU worden neergelegd bij de grote Big Tech bedrijven die alle grote en bekende sociale media kanalen beheren.


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Comentarios


bottom of page