top of page

Disney Plus ging "woke" en nu kijkt er niemand meer naar


IT’S OVER! Disney Plus ging "woke" en nu kijkt er niemand meer naar! Ze verloren maar liefst 900 miljoen dollar op de laatste 8 releases.


Disney Plus wordt binnenkort samengevoegd met Hulu

Dr. Steve Turley (een Amerikaanse YouTuber met meer dan een miljoen volgers) zegt in zijn video dat Disney Plus binnenkort zal worden samengevoegd met Hulu!! De baas van Disney zegt dat ouders zich moeten voorbereiden op andere content. Waarmee hij waarschijnlijk bedoeld dat ouders uit de LGBTQ gemeenschap er rekening mee moeten houden dat er weer meer traditionele content zal worden gebracht.


Go woke go broke!!

Het is natuurlijk niet het eerste voorbeeld van een bedrijf dat in problemen komt omdat ze te woke worden. Veruit de meeste mensen op aarde zijn hetero en zien liever normale man/vrouw verhoudingen en traditionele gezinnen.


We kennen natuurlijk ook allemaal het voorbeeld van Bud Light (het grootste biermerk in de VS) die een transgender inzette in één van hun commercials en de aandelen met maar liefst 20% zag dalen. Daarna kwamen ze met een soort van excuus campagne, maar het kwaad was toen natuurlijk al geschied.


Bekijk de video van Dr. Steve Turley hieronder


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page