top of page

Europees Parlement en lidstaten bereiken akkoord over introductie Digital ID


BREAKING: Zeer slecht nieuws. Het Europees Parlement en de lidstaten hebben zojuist een akkoord bereikt over de introductie van de digitale identiteit, de eID.


Direct daarna zei EU-commissaris Breton: "Nu we een Digital Identity Wallet hebben, moeten we er iets in stoppen...", wat duidt op een verband tussen CBDC en eID.


Rob Roos Europarlementariër reageert

Ze negeerden alle privacy-experts en beveiligingsspecialisten. Ze duwen het allemaal door.

Ik ben niet optimistisch. Maar het is nog niet te laat. Het Parlement moet hierover nog stemmen. Laat uw Europarlementariër weten dat u tegen de Digitale Identiteit bent en dat u wilt dat uw Europarlementariër tegen stemt!


Bekijk de tweet van Rob Roos hieronder

EU wil coup plegen zonder instemming van burgers

Lees ook ons artikel over een voorstel voor een andere draconische wet die de EU wil doorvoeren. Dit is een voorstel om de soevereine staten af te schaffen, waaronder ook afschaffing van het vetorecht, waardoor de EU zonder toestemming van de burgers veranderd in ondemocratische superstaat!


Lees het hele artikel hier!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page