top of page

Geo-Engineering is geen toekomstig iets, het wordt al op grote schaal toegepast


Wikipedia zegt over Geo-engineering: “Het is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde, met als doel klimaatverandering, en meer specifiek de opwarming van de aarde tegen te gaan”.


Geo-Engineering vindt al op grote schaal plaats

Wetenschappers willen ons graag doen geloven dat geo-engineering iets is van de toekomst, maar het wordt al op grote schaal toegepast, en dat gebeurd in het geheim, de bevolking is er nooit over geraadpleegd. Er worden grote hoeveelheden chemicaliën in de lucht gesproeid. die chemicaliën bestaan voornamelijk uit aluminium. Mobiel aluminium zoals het ook wel wordt genoemd kan niet verwerkt worden door mens en natuur.


Mogelijk schadelijke en lange termijn effecten zijn dan ook niet bekend, het is immers de eerste keer in de geschiedenis dat dit wordt toegepast, maar als het fout gaat is er geen planeet B. En dat geo-engineering nu juist komt van klimaatwetenschappers die zeggen de planeet te willen redden is dus uiterst curieus…


Chemtrails

In de volksmond wordt er meestal gesproken over chemtrails in plaats van over geo-engineering. En hoewel dit niet hetzelfde is, zijn chemtrails zeker een onderdeel van geo-engineering. Iedereen heeft op vele plekken op aarde al de kaarsrechte strepen in de lucht gezien, soms ook als een echte “tik-tak-tor” wat je voor de coronatijd nooit zag in de lucht, en die ook pertinent anders zijn dan de vliegtuigstrepen die we allemaal kennen.


HAARP

Ook HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) wordt besproken in de documentaire. HAARP is volgens wikipedia "een Amerikaans militair en civiel onderzoeksinstituut in Alaska, dat onderzoek doet naar de ionosfeer. Dit onderzoek richt zich onder andere op hoogfrequente elektromagnetische (be)straling van de ionosfeer, waardoor deze lokaal tijdelijk wordt vervormd". Het welbekende 'gat in de ozonlaag' is ook precies boven dit testgebied. Toeval??


Unconventional Grey

Unconventional Grey is een documentaire over geo-engineering en de gevolgen daarvan. De film is gemaakt door Michael J. Murphy, die al eerder twee documentaires maakte over geo-engineering: What in the World Are They Spraying? (2010) en WHY in the World Are They Spraying? (2012).


De documentaire is uitgezonden door BLCKBX TV en wij hebben hier een “embed” geplaatst van de documentaire vanaf het BLCKBX Rumble kanaal.


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page