top of page

Het gerommel met ons voedsel zou iedere ouder diep moeten verontrusten


Ongemerkt wordt er steeds vaker gerommeld met ons voedsel.


Onder het mom van het redden van de planeet en het tegengaan van klimaatverandering zijn politici en grote bedrijven achter de schermen al druk bezig om ons voedsel te veranderen.


Het feit dat deze veranderingen, ook wel transitie genoemd, plaatsvinden in achterkamertjes en zoveel als mogelijk uit het nieuws worden gehouden zegt natuurlijk al meer dan voldoende. Immers, als dit heel erg goed zou zijn voor onze gezondheid en dit een enorme verbetering was ten opzichte van ons 'oude' voedsel dan zou het natuurlijk wel op de voorpagina's van alle kranten staan.


Bill Gates is één van de belangrijkste spelers!!

Wist u dat Bill Gates inmiddels de allergrootse bezitter is van landbouwgrond in de Verenigde Staten? En dat hij grootaandeelhouder is van Picnic? En dat hij fabrieken bezit waar kweekvlees wordt gemaakt? Dat hij miljoenen heeft geïnvesteerd om levend vee genetisch te modificeren? Dat hij in Australië en de VS betrokken is bij het grootschalig vaccineren van al het levende vee met mRNA techniek? En dat hij een fabriek heeft waar synthetisch zout wordt gemaakt dat doorspekt is van mRNA en dat de FDA (de Amerikaanse versie van het Europese EMA), al het normale zout in de VS wil vervangen door dit synthetische zout en ze hier stilletjes zelfs al mee bezig zijn?

mRNA zat dat ook niet in de Covid vaccins?

Jazeker, het zéér omstreden en "experimentele" mRNA zat ook in de Covid vaccins. Het is het allergrootste experiment op de bevolking ooit!! De vaccins hebben naar schatting 13 miljoen doden veroorzaakt wereldwijd. Als u dus ongevaccineerd bent, en ook graag wilt blijven, is er straks geen ontkomen meer aan, en gaat u dagelijks via allerlei voedsel toch mRNA binnenkrijgen. Kinderen zelfs hun hele leven lang...


Onlangs zijn in Frankrijk 60 miljoen eenden met mRNA gevaccineerd tegen de vogelgriep.


Kweekvlees

In de VS is groen licht gegeven aan een fabriek van Bill Gates voor het produceren van kweekvlees, dit terwijl Californische wetenschappers hebben vastgesteld dat vlees uit een laboratorium vele malen slechter is voor het milieu dan gewoon vlees. Kweekvlees wordt gemaakt van tumorcellen, ja, diezelfde die kanker kunnen veroorzaken. Uiteraard doet de politiek en Bill Gates zelf er alles aan om dit te de-bunken. Er is voldoende over te vinden op het internet, keihard bewijs is er niet, maar de lange termijn effecten zijn er uiteraard evenmin... Zie hieronder een link naar een artikel van De Andere Krant hierover.


Insecten in ons voedsel

Wist u dat de EU al toestemming heeft gegeven voor het massaal verwerken van insecten in ons voedsel? Dit gebeurt in de vorm van meelwormen en krekels die vermalen worden en dienen als bv. eiwitvervangers. Die mogen in de hele EU (behalve Italië omdat die dit verboden heeft) ongemerkt en zonder aanduiding op de verpakking worden verwerkt in bv. chips, koekjes, soepen etc.


Zie hieronder een link naar het artikel van RTL Nieuws.


Ook hier loopt Nederland voorop, want de grootste insectenfabriek ter wereld staat gewoon in Nederland (Bergen op Zoom), zie link.


Insecten eten kan dat wel?

Wetenschappers hebben aangegeven dat er "geen" onderzoek is gedaan naar de lange termijn effecten van insecten in ons voedsel en dat er ondanks dat toch toestemming voor is gegeven door de EU. In principe, zo stellen wetenschappers, is het menselijke spijsverteringsstelsel niet gemaakt op het verteren van insecten.


De lijst van welke insecten nu al in ons voedsel mogen worden verwerkt is al schrikbarend lang. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) heeft een lijst opgesteld van insecten die mogen worden gekweekt en verhandeld:

  • Huiskrekel (Acheta domesticus)

  • Gedroogde bandkrekel (Gryllodes sigillatus, gegevensbescherming aangevraagd)

  • Treksprinkhaan (Locusta migratoria)

  • Meelworm (Tenebrio molitor)

  • Gedroogde meelworm (Tenebrio molitor, gegevensbescherming aangevraagd)

  • Hele en gemalen larven van de buffalokever, ook wel kleine meelworm genoemd (Alphitobius diaperinus, gegevensbescherming aangevraagd)


Bekijk hieronder ook een interessante video van BLCKBX TV over 'voedsel'


Genetische Modificatie van zaden en groenten

Het is natuurlijk al langer bekend dat grote bedrijven als Monsanto en Bayer op grote schaal zaden en groenten genetisch modificeren. Dat gebeurt om twee belangrijke redenen:

  1. Het maakt groenten bv. bestendiger tegen rot, insecten, droogte etc.

  2. Het is wettelijk zo dat wanneer je bv. een tomaat genetisch ietsjes veranderd, je daar als bedrijf patent op aan kunt vragen waarmee je het alleenrecht verkrijgt over die tomatensoort. Aangezien deze grote bedrijven de macht hebben, kunnen ze eenvoudigweg de bestaande zaden niet meer leveren (die van de echte tomaat), en die vervangen voor de veranderde soort. Hoe lang dit al gebeurt weten we niet, het kan dus best zijn dat u al 20 jaar geen "echte" tomaten meer eet.


De universiteit van Wageningen speelt een grote rol

Aangezien Nederland van oudsher ver voorop loopt met het produceren van voedsel op een efficiënte manier is Nederland notabene door het World Economic Forum aangewezen als "Food Hub" voor 'het nieuwe voedsel'. Zie link van de Wageningen University!


Bekijk hieronder een interview met Elze van Hamelen (door de Andere Krant) waarin ze verteld over "eiwittransitie", over insecten en labvoedsel als kweekvlees.Rol World Economic Forum

Het WEF speelt een belangrijke rol in de transitie naar een ander eetpatroon. Onlangs tijdens de jaarlijkse meeting in Davos werd geopperd om het menselijk ras genetisch te wijzigen zodat men allergisch wordt voor vlees. Het WEF denkt namelijk dat mensen niet uit zichzelf gaan stoppen met het eten van vlees, of dat dit proces te lang duurt om de planeet nog te redden... Genetische modificatie kan plaatsvinden via mRNA (en daar is de cirkel weer rond).


Geen ontkomen aan Insecten, mRNA, genetisch gemodificeerde en gemanipuleerde zaden... het zit in zo ontzettend veel van ons voedsel dat je er een dagtaak aan zou hebben om dit te omzeilen als dat überhaupt al mogelijk is. En dat is meteen ook het idee achter dit hele plan. Het wel of niet nemen van een mRNA vaccin kon u (ondanks de enorme propaganda en sociale druk) nog weigeren, met voedsel wordt dit bijna ondoenlijk. 4 Miljard mensen op aarde zijn altijd ongevaccineerd gebleven en hebben dus (nog) geen mRNA binnengekregen en dat zint de griezels niet.


Alleen mensen met een eigen moestuin (originele zaden van hun ouders/grootouders) en wat eigen dieren zouden zich kunnen redden zonder deze troep, maar dat geldt natuurlijk maar voor heel weinig mensen, en met het wegpesten en onteigenen van onze boeren wordt het er natuurlijk niet beter op. Het wachten is op mRNA in ons drinkwater...


Conclusie

Onze conclusie is dat het toevoegen van mRNA en insecten aan ons voedsel er niet voor bedoeld zijn om ons gezonder te maken of de planeet te redden. Zeker wanneer je weet dat Bill Gates de hoofdrolspeler is en dat regeringen wereldwijd hem vrijelijk zijn gang laten gaan dan kun je dit (helaas) niet los zien van de Depopulatie Agenda waar zijn vader en hijzelf tot over hun oren bij betrokken zijn, en dit in alles wat ze doen altijd weer de drijfveer blijkt te zijn. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze van mening zijn dat er teveel mensen op aarde zijn, en dat 1 miljard een prima aantal zou zijn om de planeet te laten overleven. Het afslachten van 7 miljard mensen is dan geoorloofd in hun hoofden.


In de hele maatschappij doen dit soort geluiden zich inmiddels openlijk voor... Onlangs riep professor Mackenbach in Nederland nog op tot het stoppen met voorschrijven van medicatie aan ouderen. Ze moesten hun 'verantwoordelijkheid' nemen om de aarde te redden en dan maar eerder te sterven.Nieuwe negatieve voedsel ontwikkelingen

Wij zullen nieuwe ontwikkelingen op de voet blijven volgen en deze zoveel als mogelijk delen en toevoegen aan de artikelen op onze website. Als u zich, voor uzelf of voor uw kinderen, ook ernstige zorgen maakt over het gerommel met ons voedsel, deel dit artikel dan aub zoveel als mogelijk. Mocht u nieuwe negatieve voedsel ontwikkelingen tegenkomen die u verontrusten en graag onder de aandacht wilt brengen, dan kunt u dit natuurlijk altijd aan ons laten weten! Klik hier voor het contactformulier.Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page