top of page

Doodeng: Oproep tot opofferen miljarden mensen om planeet te redden wordt steeds luider


De oproepen tot het opofferen van miljarden mensen, zogenaamd om de planeet te redden, worden steeds luider en klinken ‘openlijk’ door in de MSM.


Onlangs verscheen er een artikel van Johan Mackenbach, Emeritus hoogleraar volksgezondheid, in het Financieel Dagblad (FD) waarin hij oppert om medicatie van oude mensen te stoppen.


Hij is van mening dat we te lang leven, en om dat te veranderen zouden we kunnen beginnen door te stoppen met oneindige levensverlenging. Op zich zou je daarover kunnen discussiëren, ware het niet dat de reden erachter, de 'bewuste ontvolking' van deze planeet is. De hele gedachte van overbevolking is sterk gedreven door Agenda2030 aanhangers en milieuactivisten uit de jaren 60 die nog altijd denken dat de aarde overbevolkt is en dat dit ervoor zal zorgen dat de aarde ‘vergaat’.


Wij schreven onlangs al een uitgebreid artikel dat overbevolking totale onzin is, er is helemaal geen probleem, net als vermeende tekorten aan resources. Lees het hele artikel!


Overigens gaf Johan Mackenbach zelf aan dat het natuurlijk niet zijn bedoeling is om oudere mensen actief te laten sterven, maar hij is wel van mening dat we erover zouden kunnen nadenken om medicijnen en pijnstillers bij ouderen ‘te weigeren’. Mensen die ziek zijn, zouden volgens hem 'het goede voorbeeld kunnen geven', door vanwege het klimaat en hun carbon footprint eerder uit het leven te stappen, en geen pijnstillers meer te nemen.

John Kerry riep onlangs openlijk op tot het “opofferen” van miljarden mensen om de planeet te redden. Op deze manier begint het wel echt heel eng te klinken… Wie denken deze mensen dat ze zijn om dit zo ongecontroleerd de media in te slingeren??


Ook John Kerry’s dochter beveelt wereldregeringen dringend aan om hun angst zaaiende propaganda op te voeren om MILJOENEN mensen massaal te euthanaseren vóór 2030 en de mensheid daarop voor te bereiden!! Je vraagt je af waarom mensen die dit roepen nog vrij rondlopen??


Professor Meadows (lid van het World Economic Forum) hoopt op een “nette vreedzame” manier de bevolking van 8 miljard terug te brengen naar 1-2 mld. Als dat niet lukt op een nette en vreedzame manier, dan moet het maar door een sterke en slimme dictatuur. Als het maar geleidelijk gaat dan valt het niet teveel op, zo zegt hij in een interview!


Jane Goodall, VN-‘Messenger of Peace’, spreekt in een panel van het World Economic Forum en pleit ervoor de wereldbevolking terug te brengen tot 450 miljoen – een reductie van 95% ten opzichte van de huidige bevolking:


‘We kunnen ons niet verstoppen voor de groei van de menselijke bevolking. Omdat deze ten grondslag ligt aan zoveel van de andere problemen. Al deze dingen waar we over praten zouden geen probleem zijn als de bevolking zo groot zou zijn als 500 jaar geleden."


Yuval Harari (u weet wel, die man waar Mark Rutte zo'n hoge pet van op heeft): Mensen zijn overbodig, wat moeten we met al die mensen? Die worden straks allemaal vervangen door techniek!!


Eerst moesten we er alles aan doen om opa en oma te redden

Tijdens corona moesten alle jongeren zich laten inenten met experimentele mRNA prikken om opa en oma 'te redden', en nu, koud 1 jaar later, moeten opa en oma maar eerder dood om de planeet te redden..


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page