top of page

MSM roept op tot verbod Forum voor Democratie


De MSM roept het openlijk: “Zou het Forum voor Democratie niet verboden moeten worden”. Dat dit anno 2022 openlijk in de MSM kan worden geopperd zegt veel over de staat van onze democratie. Die ligt namelijk op het kerkhof, net als onze grondrechten.


Onder het mom van een virus en volksgezondheid lijkt het tegenwoordig geoorloofd om alles te roepen wat in een normale democratie ondenkbaar zou zijn. Maar toch speelt dit monddood maken van tegengeluid al langer. We kennen allemaal nog wel de enorme hetze tegen Trump en de gigantische mediaoorlog tegen de Brexit.

Minachting voor afwijkende meningen

Het lijkt op een totale minachting van andersdenkenden die zover gaat dat men graag een verbod zou willen op mensen die er een andere mening op na houden. En precies dat zien we nu gebeuren in de politiek en bij de MSM die openlijk opperen om het Forum voor Democratie te verbieden. Een partij waar in een democratisch stemproces bijna 1 miljoen mensen op hebben gestemd en die met 60.000 leden notabene de grootste ledenpartij van Nederland is.


Maar gezien wat er de afgelopen 2 jaar allemaal is gebeurd in de politiek waarbij de MSM als doorgeefluik heeft gefunctioneerd zijn deze nieuwsberichten wel te verklaren. Nieuws als dit komt namelijk echt niet zomaar uit de lucht vallen, het is onderdeel van een script. Als we namelijk kijken naar de nieuwe wetten die zijn aangenomen en ingaan op 1 januari 2022 zit daar één zeer opmerkelijke tussen. Die op het “verbieden van radicale organisaties”.


De Rijksoverheid meld over deze nieuwe wet het volgende op haar website:

“Het wordt makkelijker om radicale en extremistische organisaties te verbieden. Bijvoorbeeld als zij een bedreiging zijn voor de veiligheid van het land of de rechtsstaat. Hieronder valt ook het plegen van geweld of het aanzetten tot haat of discriminatie. De rechter kan ook de activiteiten van zo'n organisatie stilleggen”.


Er is dus een wet aangenomen waar ten eerste de meeste Nederlanders geen weet van hebben, en die ten tweede ook nooit in enig verkiezingsprogramma heeft gestaan. Maar toen deze wet er doorheen gekomen was kon je de klok er min of meer al op gelijk zetten dat het eerste de beste incident in de vorm van geweld in de schoenen van FVD geschoven zou worden.


Incidenten worden aangegrepen en ingezet als framing

Dit gebeurde dan ook direct door politici en de MSM nadat er een ‘fakkelaar’ bij Sigrid Kaag voor de deur stond. Als snel bleek dat deze fakkelaar een godsfanaticus is en aanhanger van de politieke partij “Jezus Leeft” en ook blijkt hij nog eens een aanhanger te zijn van Extinction Rebellion, en dus eigenlijk iemand uit de eigen achterban van het ‘groene D66’. Maar het kwaad was al geschied en natuurlijk greep de MSM dit incident met beide handen aan om in de daaropvolgende dagen de vraag te opperen of het Forum voor Democratie dan maar niet verboden moest worden.


Het is enorm doorzichtig en daarover zullen de meeste wakkeren niet echt meer verbaast zijn, maar het is natuurlijk een meer dan zorgwekkende ontwikkeling dat het verbieden van een politieke partij gewoon zonder schroom door politici en in de MSM wordt geopperd. De framing en demonisering van andersdenkenden is anno 2022 tien keer erger dan in de tijd van Pim Fortuyn, en we weten allemaal nog hoe vreselijk dat is afgelopen!! Het ophitsen van de bevolking door politici en de MSM is schandalig en dient onmiddellijk te stoppen!


We moeten vrezen voor een rechtszaak

Gezien de aangenomen nieuwe wet en de hetze die er met behulp van media propaganda bij de goedgelovigen is ingeramd moeten we vrezen dat het verbieden van FVD binnenkort voor een rechter komt. En uit vele eerder verloren zaken die zijn aangespannen over corona maatregelen zoals de avondklok en afgelopen week nog de lockdown, kan iedereen al wel bedenken hoe zo’n mogelijke rechtszaak gaat aflopen!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page