top of page

Overbevolking is een leugen


Overbevolking is één van de allergrootste leugens van deze tijd.


Zoals Goebbels zei: als je een leugen vaak genoeg blijft herhalen gaan mensen het vanzelf geloven.


Hoe het echt zit

Als je alle mensen op aarde 100m2 geeft (dit is nu gemiddeld ongeveer 48m2 per persoon) passen 8 miljard mensen op de helft van Alaska en is de rest van de aarde leeg!!! (voor de duidelijkheid: een gezin met 2 kinderen heeft dan 400m2 ter beschikking, deze berekening is dus gebaseerd op 100m2 'per persoon'). Deze cijfers hebben wij niet verzonnen, die zijn berekend door een Nederlands wiskunde talent!


De feiten van het aardoppervlak op een rij:

71% is zee

29% is land

7% is onbruikbaar voor de mens om te wonen en te verbouwen want dat betreft woestijn, bergen of ijs.

22% is dus beschikbaar land, dit wordt nu als volgt gebruikt:

- 40% hiervan wordt gebruikt voor landbouw

- 2% hiervan wordt gebruikt voor wonen en wegen voor 8 miljard mensen


Samengevat: 58% van die 22% beschikbaar land wordt niet gebruikt door mensen en niet gebruikt voor landbouw. Grof gezegd is de helft in gebruik en zou de bevolking op aarde dus zonder moeite kunnen verdubbelen.


En de steden dan?

Mensen zeggen vaak: Ja, maar kijk nu eens in steden… daar krioelt het van de mensen.

Klopt, dat komt omdat 90% van alle mensen op aarde in steden woont! We wonen dus onnodig dicht op elkaar, we hebben ons in zeer kleine ruimtes laten terugdringen. Zeker als je kijkt naar vroeger tijden waarin mensen tot in alle uithoeken van de wereld gevestigd waren, zelfs hoog in de bergen boven de boomgrens en tot ver nabij het poolgebied.


15-Minute-Cities

Iedereen die iets weet van de 15-minute-cities weet waarom mensen al jaren op een kluit zijn gedreven. Als mensen dicht op elkaar wonen kun je ze beter controleren (en dat is het doel omdat alles die richting op wijst). Dat hebben we helaas maar al te goed gezien tijdens corona, natuurlijk in China, maar ook gewoon hier in Nederland, waar tijdens de Sinterklaas intocht de gehele binnenstad van Vlaardingen met hekken en politieagenten werd afgezet om ongevaccineerden te weren!!!


De voedselvoorziening is helemaal geen probleem

Zoals eerder in het artikel aangegeven is er dus nog voldoende landbouwgrond ter beschikking op aarde. Vooral als je je bedenkt dat Nederland de nummer 2 voedselproducent van de wereld is. Dus op dat hele kleine stukje grond dat onze boeren ter beschikking hebben in ons kleine landje zijn ze zo mega effectief dat we de nr. 2 voedselproducent ter wereld zijn.


Laat dat even op u inwerken, en stelt u zich dan eens voor wat Nederlandse boeren met al hun kennis en knowhow allemaal zouden kunnen bereiken als ze 5 x het oppervlak van Nederland ter beschikking zouden hebben... Wat op de aangegeven vrije hoeveelheid landbouwgrond op aarde nog altijd een schijntje is!!


Overigens is er op dit moment ook al meer dan voldoende voedsel op aarde, dat is al vele malen aangetoond door landbouwexperts. Alleen de 'verdeling' ervan is niet zoals het zou moeten zijn. In het rijke Westen is er voedsel in overvloed en in andere delen van de wereld zijn er tekorten, maar nogmaals, dat ligt niet aan de hoeveelheid voedsel dat ter beschikking is, maar aan de onjuiste verdeling ervan.


En hoe zit het dan met schoon drinkwater? Een in de MSM veel gebruikte angst is het ‘tekort aan drinkwater’ en droogte. Inmiddels kan er zonder moeite drinkwater worden gewonnen uit de zee!! En met 71% van het aardoppervlak aan zeeën zal drinkwater nooit een probleem zijn. Zie dit artikel: https://scientias.nl/nieuwe-techniek-zet-zout-water-binnen-een-halfuurtje-om-in-schoon-drinkwater/


De TU Delft zegt hierover: “De laatste jaren is het produceren van drinkwater uit zeewater een sterk opkomende ontwikkeling. In het Midden-Oosten is deze techniek op grote schaal in gebruik, doordat daar zoetwaterbronnen voor drinkwater schaars zijn en de energie (door de ruime beschikbaarheid van aardolie) ter plaatse relatief goedkoop is. Van de totale wereldproductie aan drinkwater wordt zo’n anderhalf procent uit zeewater en brak water gemaakt. In Nederland wordt er geen drinkwater uit zeewater gewonnen. De energie-intensieve ontzilting van zeewater kan hier niet concurreren met de gebruikelijke winning van drinkwater uit zoet oppervlakte- en grondwater.”


Thuis en onderweg water filteren Ook wordt het door de komst van draagbare thuissystemen steeds makkelijker om vervuild water om te zetten naar schoon drinkwater. En die halen zelfs meer uit het water dan wat u thuis in Nederland uit de kraan krijgt. Denk dan aan: virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten, schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen. Ze reduceren bovendien nitraten, nitrieten en zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium.

Travel Berkey is één van de bekendste leveranciers, zie link (niet gesponsord). https://www.berkeyexpert.nl/


Hiermee kan water uit een sloot, rivier of regenwater eenvoudig worden gebruikt als drinkwater. Zelfs stilstaand water kan worden gebruikt al heeft stromend water altijd de voorkeur.


Is de groei van de bevolking eindig? Het antwoord is ja. Onlangs bracht Scientias al naar buiten dat de wereldbevolking minder snel groeit dan gedacht. Zie onderstaande link.


Wereldbevolking neemt na 2064 zelfs af en is een grote bedreiging Het afnemen van de wereldbevolking is volgens onderzoekers onder meer te herleiden naar de ongekende snelheid waarmee de vruchtbaarheidscijfers (het gemiddelde aantal geboren kinderen per vrouw) in Afrika afnemen. Zie onderstaande link.


En toeval of niet, in Afrika heeft Bill Gates iedereen gevaccineerd… Hij heeft op een TED toespraak jaren geleden ook openlijk gezegd dat hij de wereldbevolking wilde gaan verminderen door inzet van vaccins… et voila, zie wat er jaren later het gevolg is!!!Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page