top of page

De vaccinatiegraad is lager dan ze zeggen!


Laat u niet gek maken. De elite is in blinde paniek want hun plannetjes dreigen te mislukken. Getuige de bizarre uitspraken van Emmanuel Macron en Justin Trudeau deze week over ongevaccineerden.


De reden voor dit soort buitensporige uitspraken is omdat de vaccinatiegraad lager is dan ze zeggen. Dit geldt voor zowel de 1e als de 2e prik als voor de boosterprik.


Vaccinatiegraad

Wij houden sinds het begin van de vaccinatiecampagne al bij wat de vaccinatiegraad is in diverse landen in Europa (incl. UK) en de VS. Dit doen we uit officiële overheidsdata (zoals in Nederland het corona dashboard van de Rijksoverheid en het RIVM), verder gebruiken we data van Our World In Data (die dit wereldwijd voor alle landen dagelijks bijhoudt), gebruiken we meerdere nieuwsbronnen uit binnen- en buitenland en nog onze eigen bronnen van mensen uit het veld (zoals GGD medewerkers en artsen).


Hoe komt het vaccinatiegraad getal tot stand

Wat betreft Nederland is het volgende belangrijk om te weten: Er wordt altijd 5% overgeleverd aan een vaccinatielocatie. De reden hiervan is dat niet alle vaccins altijd goed zijn, sommige zijn uitval, maar ook is het aantal doses uit één flacon niet altijd gelijk, de ene keer komen er bv. 5 uit, de andere keer 6. Hiermee wordt rekening gehouden in de vorm van de genoemde 5% overlevering.


Daarnaast beland standaard zo’n 5% in de prullenbak. Dit komt omdat vaccins diepgevroren worden bewaard voor langere tijd, maar dat deze op basis van gemaakte afspraken uit de diepvriezers worden gehaald en worden ontdooid. Eenmaal ontdooid mogen ze niet meer worden ingevroren. Als er dus op een dag 5% een no show geeft (niet komt opdagen) dan verdwijnt dit in de prullenbak. Gemiddeld wordt er door de overheid gerekend met 5% uitval.


De cijfers van de Rijksoverheid, het RIVM en Our World in Data spreken allen over gezette doses, maar in werkelijkheid gaat het om “geleverde” doses, dus incl. 2 x de genoemde 5% overlevering en uitval. Wij hebben deze informatie uit onze eigen bronnen zoals GGD medewerkers die op vaccinatielocaties werken.


Het Parool meldde hierover op 18 juli 2021 in een nieuws artikel “Het cijfer van vaccins op een priklocatie is voortaan gebaseerd op de hoeveelheid vaccins die is afgeleverd op een priklocatie. Ook wordt rekening gehouden met 5% verspilling en met de aanname dat er 6 prikken uit een flacon Pfizer gehaald kan worden, en 10 prikken uit een Moderna flacon”.


Als je dus een getal ziet van bv. 62% volledig gevaccineerd, dan is het dus in werkelijkheid 62% doses geleverd en daarvan valt dus 2 x 5% af. Rest dus 52% gevaccineerd.


Hieronder onze bevindingen n.a.v. de 1e en de 2e prik (na aftrek 2 x 5%) NL 59% volledig gevaccineerd B 67% volledig gevaccineerd FRA 55% volledig gevaccineerd D 59% volledig gevaccineerd OOS 56% volledig gevaccineerd


Gem. 60% volledig gevaccineerd (er zijn nog enkele 1 x geprikten, maar die aantallen zijn erg laag en beïnvloeden onze bevindingen verder niet).


40% Ongevaccineerden

Er zijn dus 40% ongevaccineerden!! Er wonen 450 miljoen mensen in Europa, dat betekent 180 miljoen ongevaccineerden! U bent dus niet alleen, ongevaccineerden zijn met velen, en het is onmogelijk om zo’n grote groep uit te sluiten van de maatschappij. Sociaal is dit sowieso al uit den boze, maar ook economisch kan dit helemaal niet. Zo hebben we in de VS al gezien dat ongevaccineerde en ontslagen zorgmedewerkers na 2 maanden al werden gesmeekt om terug te komen omdat ze massa’s mensen tekort kwamen. Ongevaccineerden hebben dus veel meer macht dan ze denken!!


In landen als Rusland, Roemenië en Bulgarije wordt de vaccinatiegraad overigens geschat op zo’n 16%. Daar is het dus nog veel lager. Ook in landen als Slovenië, Polen en Bosnië is de vaccinatiegraad een stuk lager dan in Nederland.


Dan zijn er nog de boosterprikken Hierover hebben wij een uitgebreid opinie artikel geschreven, lees het volledige artikel hier!

Kortgezegd heeft 32% in Nederland een boosterprik gehaald (stand t/m 4 januari 2022:

bron - Corona Dashboard Rijksoverheid). In de overige landen gaat dit ongeveer gelijk op.

Door de boosterweigeraars komen er dagelijks ongevaccineerden bij! Immers, net zoals in Nederland geldt in alle genoemde landen dat na 1 februari 2022 het groene vinkje in de QR-code vervalt indien men geen boosterprik heeft gehad (dit is een Europese regeling). Mensen die na die datum geen boosterprik hebben ontvangen worden als ongevaccineerd beschouwd, en verliezen dus ook toegang tot bv. de horeca en niet essentiële winkels.


Conclusie

Dus wat ons betreft: hou uw rug recht, de elite is aan het verliezen en ze weten het. Een kat in het nauw maakt rare sprongen en dat is wat we nu zien, maar WIJ GAAN WINNEN!!!


U bent niet alleen, maar met 180 miljoen anderen in Europa! In de hele wereld is overigens pas zo’n 40% gevaccineerd, dus wereldwijd gaat dit om 4,8 miljard ongevaccineerden!!


“Wij zijn met meer”!!

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page