top of page

Zoon medeoprichter World Economic Forum sleept Pfizer voor de rechter wegens vaccinatieschade


Pascal Najadi heeft een civiele zaak tegen Pfizer aangespannen bij het Hooggerechtshof van de staat New York in Manhattan wegens vaccinatieschade die hij beweert opgelopen te hebben door het Pfizer-BioNTech Covid-19-vaccin. De heer Najadi gelooft dat het door Pfizer geproduceerde vaccin zijn gezondheid heeft geschaad en mogelijk zijn leven met twintig jaar heeft verkort. Hij heeft een auto-immuun ziekte opgelopen die dodelijk is.


Tweede rechtszaak i.v.m. Covid-19 vaccinaties

Dit is al de tweede rechtszaak van de heer Najadi met betrekking tot de Covid-19 vaccinaties, aangezien hij in Zwitserland al strafrechtelijke aanklachten heeft ingediend tegen de Zwitserse president Alain Berset, omdat hij het Zwitserse volk zou hebben misleid over de vaccinaties.


World Health Organization (WHO) is geen gezondheidsorganisatie

Verder zegt hij dat de WHO géén gezondheidsorganisatie is, en moedigt iedereen met vaccinatieschade aan om aangifte te doen, we moeten deze organisatie die gif injecteert in de bevolking stoppen, dit is een gigantische misdaad, aldus Najadi.


Eerder schreven wij al een artikel over de "Wereldwijde Machtsgreep door de WHO".


Bekijk het interview met Pascal Najadi

Het interview met de heer Najadi is gedaan door Rebel News, wij hebben hier een “embed” geplaatst van het hele interview vanaf het Rumble kanaal van Rebel News.Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page