top of page

De doelbewuste vernietiging van de mondiale voedselvoorziening


Wereldwijd (maar voornamelijk in Het Westen) woedt er een ware oorlog tegen boeren en vissers. Onder het mom van het klimaat worden boeren onteigend en vissers vergunningen ontnomen, zogenaamd allemaal om de planeet te redden. Maar gaat het daar eigenlijk wel om?


Verborgen Agenda

Epoch TV maakte een documentaire over de verborgen agenda die hierachter schuil gaat. De verstoring van de mondiale voedselvoorziening zal gigantisch zijn waarbij de mensheid op slinkse wijze zal worden gedwongen tot het eten van insecten en wordt de vraag gesteld waarom de Mainstream Media dit compleet negeert.


Roman Balmakov, presentator van het EpochTV-programma ‘Facts Matter’, reist de wereld rond om dit te onderzoeken.


Gerommel met ons voedsel

Wij schreven eerder al een uitgebreid artikel over het gerommel met ons voedsel, van mRNA tot insecten, het wordt allemaal al toegepast. Lees het hele artikel hier.


No Farmers No Food

Hieronder vindt je een video trailer van No Farmers No Food (het is een 'embed' vanaf het Rumble account van Wide-Awake-Media).


De gehele documentaire is (tegen betaling) te bekijken op de website Nofarmersnofood.com


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page