top of page

De-populatie agenda zette kernenergie in verdomhoekje


Patrick Moore mede oprichter van Greenpeace is al jaren voorstander van kernenergie en vindt dat kernenergie jarenlang ten onrechte in het verdomhoekje is geplaatst. Ook Michael Schellenberger, zoon van milieuactivisten en mede oprichter van een Amnesty International afdeling is deze mening toegedaan.


De reden daarvan is, volgens beide heren, dat er in de jaren 60 een mega sterke lobby op gang kwam om overbevolking tegen te gaan. Men was bang dat door de komst van kernenergie, die mensen op de hele aarde van oneindige en zeer betaalbare energie kon voorzien, de welvaart in hoog tempo zou groeien met als gevolg een stijging van bevolkingsaantallen en meer vervuiling van de planeet. Daarom startte ze een enorme angst campagne, waarbij zowel de gevaren van het afval als zogenaamde onveilige centrales zwaar zijn overdreven!


Wij hebben al in januari 2022 een uitgebreid opinie artikel geschreven dat heet "De waarheid over kernenergie" met daarin interviews met Michael Schellenberger en diverse video's met uitleg over de leugens rondom het kernafval alsmede het overdrijven van de bekende rampen zoals oa. Tjernobyl.


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Om te voorkomen dat we elkaar in de toekomst door de DSA wetgeving en daarmee samenhangende grotere censuur mogelijk minder of niet meer kunnen bereiken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief (zie footer van de website of onze opinie en blog pagina's, daarop staat een pop-up). Op die manier kunnen we elkaar bereiken in tijden van grotere censuur. Uiteraard blijven we wel actief op X (voorheen Twitter), GETTR, Facebook, Gab en sinds kort ook op Thruth Social.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page